Астро: Отдайте се на радостта от Битието, правете това, което ви се прави

Уран излиза от ретроградност и става директен.

Луната се движи на празен ход от 01:59ч до 14:17ч. Не започвайте нищо важно, не подписвайте договори, не купувайте скъпи вещи. Благоприятно за обичайните ежедневни неща, за рутинна работа и за почивка.

Луната е в знак Рак до 14:17ч -Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната преминава в знак Лъв в 14:17ч. – При Луна в Лъв се отдават повечето дела.Може да се почувствате силни, уверени в себе си, тъй като енергийният потенциал е висок. Втората половина на деня е благоприятна за веселие, събиране с компания, празнуване. Търсете радостните мигове на живота! Бъдете снизходителни към хорските недостатъци, дръжте се „царствено”, с достойнство. Прекрасно е да раздавате подаръци.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Продължава 17 лунен ден до 17:58ч на 11 януари (от 16:52ч на 10 януари)

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Нищо не трябва да стига до крайност – нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

В този ден забравете за всичките си грижи. Днес трябва да се лее река само от любов. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване.

Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването.

В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено, подгряно с подправки и мед. Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Секса в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Това трябва да е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре.

Подстригването ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното. Да се вземе под внимание празния ход на Луната.

Следва 18 лунен ден от 17:58ч на 11 януари до 19:11ч на 12 януари

Мислите не трябва да са отрицателни, бъдете благоразумни. Да се избягват проявите на егоизъм. По-малко да се спи.

27 слънчев ден – Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.