Астро: Пазете се от измами, съблазни и всякакви изкушения

Луната е в знак Овен от 06:42ч на 2 декември до 13:39ч на 4 декември

В дните на Овена се усеща емоционално напрежение, действията са импулсивни, лесно възниква конфликтност. Старайте се да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Компромиси трудно се постигат. Действията стават по-резки. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

Старайте се да не се претоварвате физически повече от необходимото. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически намеси в областта на главата, мозъка, очите, зъбите. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар:  продължава 9 лунен ден до 14:07ч

Енергията на този лунен ден може да има изключително негативен ефект върху човек. Възможна е появата на тревожност, страх, на мрачни мисли. Човек трябва да се пази от измама и всякакви изкушения. В този ден е лесно да се поддадете на илюзии и съблазни. Да не се започва нищо ново. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Избягвайте да се концентрирате върху мрачни мисли. Подходящо за защитни ритуал и очистване на помещенията физически и енергийно.

Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Заболяване настъпило в 9-ти лунен ден не е случайно, това е доказателство за грехове на предците, проява на родово проклятие. Не се препоръчват лечение и операции на стомаха и млечните жлези, хранопровода, всички видове биоенергично лечение, психосоматични, водни процедури. По-добре е да се отложат всякакви операции.

Не се препоръчва да се правят нито големи, нито малки покупки. Този период е единствено с цел изхвърляне на ненужни предмети. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате хранителни стоки, да се справите с това, което имате. Всичко, което се купува днес, е изпълнено с някаква опасност. Може да причини разочарование, загуба на пари, отравяне и т.н.

Следва 10 лунен ден от 14:07ч на 2 декември до 14:28ч на 3 декември

Потокът от жизнена енергия в човешкото тяло се засилва и може да започне да блика като фонтан. Тези сили трябва да бъдат насочени към укрепване на отношенията в семейството, към подобряване на дома. Това е денят на получаване на нови източници на енергия, самозадълбочаване и включване на кармичната памет.

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Слънчев календар – 17 слънчев ден – Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.