Астро: Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестят

Луната e в знак Риби до 17:57ч.

Хората са с повишена чувствителност, лесно обидчиви и раними, сантиментални, романтични. Благоприятно време за среща с близки приятели, на чието рамо можете да си изплачете болката и да получите полезни съвети, оказване на психологическа подкрепа. Подходящо е за благотворителни действия. Уязвими са стъпалата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки.

Луната се движи на празен ход от 10:05ч до 17:57ч. През тези часове не предприемайте нищо важно като действия и като покупки.

В 17:57ч Луната преминава в знак Овен, където ще остане до 01:44ч на 21 ноември.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 11 лунен ден, който започва от 14:28ч на 17 ноември и продължава до14:55ч на 18 ноември.

Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно. Трябва да има баланс.

Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

Подходящо е за начало на гладуване. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените.

Следва 12 лунен ден, който започва от 14:55ч на 18 ноември и продължава до15:22ч на 19 ноември.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Днес повече от всякога е необходимо да се показва състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се правят подаръци, защото символът на този ден е сърце. Дайте радост, вдъхновение, вдъхнете надежда и вяра в сърцата на хората. Полезно е да се дава милостиня, особено ако ви помолят за това. Помнете, че който не е милостив, може сам да загуби милостта на небесата. Това е ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света. Молитвите, произнесени в 12 лунен ден се изпълняват по-бързо, тъй като небесните порти се отварят и днес всеки ще бъде възнаградени според вярата си.

Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак.

В този ден не трябва да има прояви на грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти!

Подстрижката в 12 лунен ден подобрява здравето, освобождава от обидите и притегля богатството.

Сънищата не носят никаква информация, макар да са ярки.

Днес е 3 слънчев ден – Могат да ви посетят внезапни озарения или творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден, при който силата на словото достига своя пик. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви и четене на мантри. Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестят.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.