Астро: Подстригването днес носи обновление на енергийния потенциал

27.12.19 Подстригването днес носи благодатно обновление на енергийния потенциал.

Съвпада на Слънцето с Юпитер засилват оптимизма, великодушието и доброжелателното отношение. Благоприятно за финансови операции, спонсорство, меценатство, благотворителност, за отправяне на искания към началническото съсловие. Много е вероятно сега да се съгласят на увеличение на заплатата, даване на премия, награди, похвали, материална помощ, повишение в длъжност. Може тези дни да си опитвате късмета в лотарията и тотото. Благоприятно време за преговори, брифинги, съревнования, сключване на сделки, за реализация на нови проекти.

Луната е в знак Козирог до 07:22ч на 28 декември
Хората действат праволинейно, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Всичко се подчинява на чувството за дълг и отговорност. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Не е подходящо за зъболекарски услуги освен при спешни и неотложни случаи.

Продължава 2 лунен ден до 08:57ч на 27 декември (от 08:01ч на 26 декември)

Доминиращ 3 лунен ден от 08:57ч на 27 декември до 09:44ч на 28 декември

От гледна точка на енергията, 3-ти лунен ден е много мощен. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Добрите помисли ще донесат положителни резултати.

Да се избягват прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност.Повишената мнителност също не бива да се допуска. Не мислете и не желайте зло на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите.

Отрицателните емоции, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от енергията на Луната. По този начин вашият собствен организъм ще получи голяма доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето защо в 3-ти лунен ден е добре да се прояви търпимост, миролюбие и благонамереност.

Може да се отдадете на работата си – полезен и плодотворен период. Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте. Девиза на това лунно денонощие е: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

12 слънчев ден – В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Днес получаваме това, което сме заслужили. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.