Астро: Подходящо време да се разкрие душата в творчеството или любовта

Късният следобед и вечерта ще бъдат озарени от благоприятното взаимодействие на Луната и Юпитер.

Аспектът напълно подхожда и подсилва съдържанието на настоящият лунен ден. Хората стават по-оптимистични, отворени към новото, преобладава веселото настроение и желание за забавления. Благоприятно време за много неща, както и за семейни тържества, приятелски събирания, весели компании. Може да ви се отвори голям апетит, затова бъдете внимателни. Не трябва да преяждате. Аспект на късмета, който може да споходи мнозина.

Луната е в знак Риби до 16:06ч на 7 август

Засилва се емоционалността, чувството на състрадание, интуицията, но също така увеличава лековерието, доверчивостта. Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността. По това време в хората отслабва чувството за реалност, затова е желателно да не вземате важни и отговорни решения. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Сега душата има нужда от емоционални и естетически преживявания. Благоприятно време за романтика и любов.

Краката са чувствителни, така че обърнете внимание на обувките, които носите. Те трябва да са максимално удобни. Не се препоръчва употреба на алкохол и наркотици. Бъдете внимателни към лекарствата и упойващите вещества.

Доминиращ 17 лунен ден до 22:30ч на 6 август (от 22:04ч на 5 август)

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Нищо обаче не трябва да стига до крайност – нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Психиката при жените сега е по-напрегната.  В този ден забравете за всичките си грижи.

Днес трябва да се лее река само от любов. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте, пейте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено. Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Секс – в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Това трябва да е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате катастрофи, агресия, кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Следва 18 лунен ден от 22:30ч на 6 август до 22:52ч на 7 август

19 слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.