Астро: Подходящо е да се прекара денят на спокойствие, в размисъл

pexels.com

Луната е в знак Риби до 23:47ч на 11 декември

В дните на Риби човек става по-чувствителен, състрадателен, отзивчив, изострят се интуитивните способности, повишена мечтателност и чувствителност към мнението на други хора. Лесно е да се поддаде на силното психологическото въздействие на околните. Въображението става активно. Като цяло дните на Риби са идеални за всяка художествена дейност, така че е време да реализирате онези идеи, които изискват творчески подход. Препоръчва се да се обърне повече внимание на духовния свят, тъй като в този момент психическите способности на човек достигат своя максимум. Пораждат се благородни чувства. Трябва да сте внимателни в областта на любовните отношения. Често в този лунен период човек гледа света през розови очила.

Уязвими са предимно ходилата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което се употребява в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, наркотици, има двоен ефект върху организма.

Лунен календар – продължава 6 лунен ден до 12:54ч.

Следва 7 лунен ден от 12:54ч на 10 декември до 13:17ч на 11 декември

Денят е доста сложен. Питагорейците в този лунен ден давали обет за мълчание и не произнасяли нито дума през цялото лунно денонощие. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но бъдете предпазливи и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Денят ще бъде успешен за честните, организирани и активни хора. Поети, писатели, журналисти – това е техният ден. Всеки, който работи със словото ще има успех, ще получи вдъхновение. Също така е добър ден за студентите и тези, които преминават изпити.

Силата на думите нараства неимоверно в посочения период и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива и откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Енергията на деня провокира хората да говорят лоши неща. Броят на клюките се увеличава многократно, от което може да има големи последствия. Бъдете внимателни: всичко, което казвате ще бъде реализирано.

Особено опасно е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна сила, избягвайте ги, ако не искате в бъдеще да се разболеете сериозно или да се изправите пред опасности. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Негативният заряд може да се обърне срещу вас и да донесе не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Но в този ден всички добри желания също могат да се сбъднат. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на благодарност имат много важна роля сега. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се лекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега.

Не можете да правите нищо, което да нарушава целостта на нещата – да чупите мебели, чинии, да разкъсвате книги, да късате цветя, да чупите клони и т.н. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, спокоен, с продължителна любовна прелюдия, с повече нежни думи, комплименти, включете любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. Трябва да говорите само за любов.

Подстригването е благоприятно, засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Morkadis

Покупки – Можете да си направите хубав подарък – да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, нещо, което ще ви донесе удовлетворение.

Слънчев календар – 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните. Родителите днес трябва да отделят повече време да бъдат заедно с децата си. Постарайте се да изпълните техните молби и желанията им. Намерете време да общувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.

Астро-аспекти:

Луна секстил Уран

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.