Астро: Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение

Луната е в знак Риби до 02:45ч на 16 декември.

Денят е удачен за постъпки, които се правят от сърце. Оптимално време за проява на творческа интуиция и скрити способности. Засилва се чувствителността, нуждата от внимание, разбиране и съчувствие. Това е знак на духовното служене и е нужно да се оказва морална подкрепа на нуждаещите се. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Уязвими са ходилата на краката.

8 лунен ден започва от 12:30ч на 14 декември и продължава до 12:57ч на 15 декември.

Денят се характеризира с динамика и енергийна нестабилност. Възможно е да се случват непредвидими събития. Запазете оптимизма си и чувството за хумор.
Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Подходящо е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за благотворителна дейност.

Бизнес – До 13ч се изискват активни действия, постоянно движение, промени. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Добре е да се работи само индивидуално. Работата в колектив трябва да се ограничи.

Следва 9 лунен ден започва от 12:57ч на 15 декември и продължава до 13:23ч на 16 декември.

Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе. Опасен ден носещ самозаблуди, измами. Нежелателно е всяко напрежение. Не трябва нищо да се планира и да не се започват нови дела. Откажете се от важни срещи и големи покупки.

Не стойте дълго сами, но общуването трябва да е ограничено, да се контролират емоциите и да бъдете внимателни към постъпващи предложения. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението. Обърнете внимание на децата си, днес са особено уязвими и беззащитни.

Потискащо чувство в областта на гърдите показва, че има много натрупани проблеми. Препоръчва се пиенето на повече течности. Не трябва да се консумират гъби. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и ментално. Добре е да се отиде на сауна.

Смята се, че в този ден Исус Христос е приел кръщението си. Езотеричните традиции съветват да се четат колкото може повече защитни текстове или поне сутрин, обед и вечер. Един от тях е Псалм 90 :”Който живее под покрива на Всевишния…”
Секс – В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Съновиденията, които сте имали показват какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма.

Днес е 30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.
Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Могат да се вземат решения за обременителни връзки, но благородно. Следете за своите мисли, внимавайте какво казвате и дръжте под контрол емоциите.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.