Астро: Постарайте се да мислите само положително

Луната е в знак Лъв до 10:55ч на 23 септември

Енергийният потенциал в това време е висок. Нараства увереността в собствените сили. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство. Подходящо време да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават, както и за благотворителни дела.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да „се размърда“ малко. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Луната преминава на празен ход от 14:08ч до 10:55ч на 23 септември. Нищо важно не предприемайте.

Лунен календар: 26 лунен ден от 03:09ч на 22 септември до 04:15ч на 23 септември

Символ на деня е жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), но не всичко е толкова просто. Да разчитаме, че двадесет и шести лунен ден ще премине лесно и ще донесе лесни ползи, в никакъв случай не бива. Пасивен период. Светлосините нюанси привличат късмет.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Това е един от опасните и критични дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към конфликти и агресия. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Не се препоръчва физическото натоварване.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Слънчев календар – 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете да намерите пътя към сърцето на друг човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях, правете им комплименти. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.