Астро: Придържайте се във всичко към златната среда

Меркурий преминава в знак Лъв, където ще остане съвсем за кратко – до 20 август.

Луната е в знак Риби от 05:29ч до 16:06ч на 7 август

Засилва се емоционалността, чувството на състрадание, интуицията, но също така увеличава лековерието, доверчивостта. Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността. По това време в хората отслабва чувството за реалност, затова е желателно да не вземате важни и отговорни решения. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Сега душата има нужда от емоционални и естетически преживявания. Благоприятно време за романтика и любов.

Краката са чувствителни, така че обърнете внимание на обувките, които носите. Те трябва да са максимално удобни. Не се препоръчва употреба на алкохол и кафе. Бъдете внимателни към лекарствата и упойващите вещества.

Доминиращ 16 лунен ден до 22:04ч на 5 август (от 21:36ч на 4 август)

Светъл и чист ден, ден за миротворство. Става  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за стремеж и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, измъчване на съвестта и чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения.

Душата се чисти и чака като бял гълъб, кога ще бъде пусната от клетката на свобода. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако той живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти – злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) – той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат катастрофи в живота.

В този ден не трябва да се крещи, не трябва да се държите безцеремонно и предизвикателно. Необходимо е да се запази спокойствие. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитвайте да разберете другите хора. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията.  Ако се съобразите с всички съвети, тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. Време за контакти с природата, разходки, пътуване.

Ако се замърсят дрехите, даже едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба.

Не е подходящо за покупки, подстригване и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да се съобразят с това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:04ч на 5 август до 22:30ч на 6 август

18 слънчев ден –Всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице.  Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.