Астро: Пробуждат се скритите сили в човек и в природата

Луната е в знак Телец до 11:47ч на 2 август

Луната ни носи спокойствие, чувство за надеждност, устойчивост и стабилност, увеличава самоконтрола. Спомага за завършване на вече започналите дела, но ще попречи на прилагането на нови идеи. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора.

Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Избягвайте студените напитки, както и викането.

Луната е на празен ход от 10:42ч до 11:47ч. Избягвайте в този час да започвате важни неща.

Луната влиза в знак Близнаци в 11:47ч.

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Уязвима е също нервната система.

Лунен календар –  24 лунен ден от 01:06ч на 2 август до 01:36ч на 3 август

Като цяло денят е благоприятен. Пробуждат се скритите сили в човек и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Време за активност и предприемчивост. Може да се положи ново начало. Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново.

Прекрасен ден за творчество, за обучение, за получаване на нови знания. Мисловният процес се активизира, концентрацията се увеличава. Може да се появят интересни мисли, добри идеи, да се вземат решения по важни въпроси, да се водят преговори. Всички действия обаче трябва да бъдат внимателно обмислени, тъй като се залага фундамента на бъдещите постижения.

Ден за укрепване на физическото и духовното здраве.  Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Противопоказно е физическата умора, злоупотребата с алкохол. Болестите възникнали днес не са опасни. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Благоприятно е денят да се прекара в малка компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филм.

Прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Ако сте обидили някого, сега е най-добрият момент за извинение, ще го направите с лекота. Добър ден за контакти и завързване на познанства, съпружески отношения и любовни срещи. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания, има лечебна сила сега.

Подстрижката днес или дори само подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Слънчев календар – 15 слънчев ден – Атмосферата на този слънчев ден е проникната от хармония и любов. Много мирен, спокоен и светъл ден. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. В този ден често стават събития, които определят по-нататъшната съдба на човека. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.
Благодарим Ви!
 Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.