Астро: Променяме се в духовен план

душа близнак

Луната е в знак Везни до 11:55ч на 16 август.

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти. Лесно се осъществяват контактите и се стига до компромиси. Подходящо време да се помирите с тези, с които сте скарани. Сега по-лесно се дава прошка. През това време хората отдават повече значение на външните правила на приличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете решенията за по-добър момент, а сега посветете деня на подобряване на отношенията, преговори, срещи, дипломатически подходи. Настроението като цяло е стабилно.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

5 лунен ден от 11:05ч на 15 август до 12:12ч на 16 август

Символ на деня е Еднорога, което означава вярност към принципа, към дълга. Пети лунен ден се счита за преломен момент в първата половина на лунния месец. В този ден човек се променя в духовен план. Вътрешното съдържание се трансформира и започва да се подготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават пълно прочистване: от ненужни емоции, от ненужни контакти, от вредни влияния. По това време може да се появи шанс да започнем
отначало и без грешки да следваме набелязания път.

Важно! Всички мисли, дори най-мимолетните и незначителните, могат да станат реални в този период. Добре е да контролирате ума си, за да не навредите на себе си или на другите. В този ден всичко ще ви се удава лесно, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Сега можете да отстоявате своите принципи, убеждения и идеали. Направените в този ден изводи обикновено са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неподходящите” хора. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе тя може да ви навреди.

Добре е в този ден да пътувате, да си поплачете, да работите с треви и билки, да правите настойки. Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Ако плачете на сън е хубаво, защото така се пречиствате.

Не трябва да гладувате. Трябва да се отдели внимание на храната, защото това е единственият ден, когато храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се предпочита мляко и извара. Противопоказно е месото. Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, да бъде отпускащ и успокояващ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Подстрижка дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – Образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.