Астро: Първата половина на деня е успешна, втората – изисква повишено внимание

pixabay.com

Луната е в знак Близнаци до 11:43ч на 19 декември

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид – телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, белите дробове. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар – продължава 14 лунен ден до 16:14ч

Това е най-мощният енергиен ден на месеца.  Счита се за щастлив ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности.

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове.

Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е полезно. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна.

Не всички могат да издържат на мощният поток на космическата енергия, затова е възможно да се почувстват зле, да изпаднат в депресия, униние. По това време статистиката отбелязва най-много самоубийства, отколкото през целия лунен цикъл. За да не изпаднете в тези състояния, препоръчително е да се отдадете на физическа дейност. Подходящи са аромотерапия, релаксация, медитация.

Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото – миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Болести започнали сега, преминават бързо и без последствия. Всички оперативни интервенции трябва да се избягват, освен животоспасяващите.

Посветете се на семейството си. Времето, прекарано с близки и приятели ще ви е от полза, ще помогне за затопляне на отношенията. Подходящ ден за романтични отношения. Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения. Напълно достатъчно е да им отстъпите в този момент.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 16:14ч на 18 декември до 16:57ч на 19 декември

Денят е труден и сложен, със силна енергия като предния ден. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда.

Също неблагоприятно за подстригване.

Morkadis

Слънчев календар – 3 слънчев ден – Приветстват се всички творчески начинания. Може да получите внезапни озарения или да направите творчески открития. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

Поверие на деня: Ако по вас лае куче, това е на добре. Знак за щастие и благополучие.

Астро-аспекти:

Луната е в квадратура с Нептун (планетата на илюзиите, измамите) в 16:25ч.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.