Астро: Светъл и прекрасен ден, чийто символ е лотосът

pixabay.com

Тригонът между Луната и Плутон е благоприятен аспект за утвърждаване, стимулира целенасочеността. Прави хората по решителни в действията си, по убедителни в отношенията с околните. Може обаче да доведе и до по-сериозен сблъсък. Възможно е да се изпитат силни страсти.

Секстилът на Луната с Марс увеличава приливът на енергия. Дава реална възможност да получим това, което ни трябва, но и възможност да изпортим работата поради нервност, бързане и превъзбуда. Повишава се степента на емоционалното въздействие върху другите.

Луната е в знак Телец до 21:49ч

Луната внася някаква умиротвореност в живота. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

Луната преминава на празен ход от 18:08ч до 21:49ч. Нищо важно не предприемайте и не купувайте.

Луната влиза в знак Близнаци в 21:49ч.

Лунен календар – 28 лунен ден от 04:35ч на 8 юни до 05:03ч на 9 юни

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Носи успех в делата. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще получите милостта на Нощната Богиня. Днес в душата на човек трябва да цари хармония, която не бива да бъде нарушавана от негативни мисли и действия.

В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко „посято” в предишните лунни дни, днес ще порасне. Праведника ще го настигне благо, а грешника – възмездие. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултата от вашите негативни действия през лунния месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва – и доброто, и злото.

По-рано сключените контракти могат да донесат вече първите резултати. Добър ден за благотворителност по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Цветовете, които носят щастие в този ден са виолетово, лилаво, бяло.

Полезно е за се проведат очистителни процедури и гладуване. Подходящо е за сокова или зеленчукова диета. В менюто е добре да присъства повече растителна храна, а ако не можете без месо, до минимум намалете количеството. Много е вредна днес пържената риба. Полезни са млечните продукти.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен, а не механично изпълнение. Препоръчва се да го правите само със своя постоянен партньор. Любовта трябва да се изяви не само във физически план, но и в духовен. Да се избягват прояви на грубост, нетактичност и агресивност. Бъдете много нежни и любвеобилни.

Подстригването не е подходящо, може да има негативни последствия за вашето здраве, да се снижи активността ви. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Слънчев календар – 20 слънчев ден е добър ден за активни действия. На делата, които се започнат им е необходимо пълна отдаденост. Всичко трябва да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен начин. Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.