Астро: Светъл и чист ден – на миротворството

pixabay.com

Луната е в знак Телец до 12:01ч на 2 ноември

Внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Ако сега не дадете на струпаната вътрешно енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самите вас и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

Продължава 16 лунен ден до 17:59ч на 1 ноември (от 17:34ч на 31 октомври)

Светъл и чист ден – на миротворството. Постига се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за стремеж и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, измъчване на съвестта и чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения.

Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако той живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти – злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) – той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат катастрофи в живота.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. В този ден не трябва да се крещи и поведението да бъде безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Стойте кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ако дрехите се замърсят, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само чрез психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден, които са пеперуда, гълъб.

Не е подходящо за покупки, подстригване и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 17:59ч на 1 ноември до 18:28ч на 2 ноември

16 слънчев ден – Препоръчва се да се подрежда, да се съблюдава дисциплина и чистота. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо е добре по-малко да се говори. Не трябва да се изричат лъжи, да се нарушават клетва или договор. Не ругайте в този слънчев ден.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.