Астро: Светът днес е като огледало, което отразява нашата вътрешна същност

Луната се движи на празен ход до 13:32ч. Това е период, когато казваме, че Луната “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно, това е неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания. Да не се правят големи покупки, да не се подписват договори, да не се сключват сделки.

Луната е в знак Овен до 13:32ч. Важните въпроси е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Опитайте се да не се претоварвате физически, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Зачестяват главоболията. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Луната преминава в знак Телец в 13:32ч. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по- упорити и напористи. Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши. Не е добра идея да ходите при стоматолог.

Продължава 18 лунен ден до 21:23ч на 17 септември (от 20:59ч на 16 септември)

Енергията на този ден прави човек пасивен. За някои хора денят ще бъде по-тежък. Голяма е вероятността да попаднете под чуждо влияние, да се появи желание да се подражава на някой друг и да се следват чужди мисли.

Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от всяко тщеславие и егоизъм. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават тайни препятствия, които се опитват да го “вкарат” в правия път. Необходимо е всеки да работи със своите лоши и нечисти помисли, да се опита да се види отстрани, да развие обективен поглед върху света, да се откаже от илюзиите. Случващите се събития през този ден се явяват отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки.

Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите. Приемайте тази информация даже да е нелицеприятна.

Противопоказно е пушенето и пиенето на алкохол през днешния ден. Уязвими са бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми. По малко трябва да се спи, иначе ще се почувствате още по-разбити.

Добре е да бъдете справедливи. Оказвайте подкрепа, помощ, защита на нуждаещите се! Утре може да бъдете вие в това положение. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, запалете да гори свещ. Нека да има повече светлина около вас!

18-ти лунен ден може да стане много тежък период за семейните отношения. Всеки трябва да прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се даде възможност да се разраснат проблемите.

Сексът е допустим, но трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Идеален ще бъде не толкова сексуалният акт, колкото еротичният масаж. Не се препоръчва любовната игра на телата да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност.

Подстрижката активизира вашата енергетика. Оздравителният процес е насочен най-напред към отделителната система и носоглътката. Второ – засилва се вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот. Трето – активизира мисловните процеси и подсилва паметта ви и интелектуалните възможности. Дори да нямате намерение да се подстригвате, поне малко отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Следва 19 лунен ден от 21:23ч на 17 септември до 21:50ч на 18 септември

1слънчев ден – Утрото и денят трябва да се посветят на работа. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Денят ще е успешен само за оптимистите, не за тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен за хората, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората – Учители, лидери, водачи. Инициативи на този ден са много активни и сериозни. Ако се съмнявате в нещо – по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.