Астро: Силно енергиен ден

Луната е в знак Рак до 04:55ч на 28 януари

Време за проявлението на тези чувства, които отдавна потискаме в себе си. Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални филми, книги. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и по-лесно раними, потапят се в своя вътрешен свят.

Някои хора по това време се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-доброто време за вземане на важни решения. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната излиза на празен ход след 19:56ч до 04:55ч на 28 януари

15 лунен ден продължава до 16:01ч на 27 януари (от 15:04ч на 26 януари)

Силно енергиен ден. Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Събуждат се всички емоции и чувства. Ставаме податливи на негативни влияния и внушения, може да ни обземе мързел, да имаме отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, затова не трябва да предприемате никакви важни действия. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално.

16 лунен ден започва от 16:01ч на 27 януари до 17:07ч на 28 януари

В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба.

Денят се отличава с пасивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили здраво. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят може да им е крив и ще са постоянно раздразнителни.

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете търпение и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Ден за обновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Днес лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез молитви и защитни техники. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.