Астро: Силно енергиен ден

Пълнолуние в 06:37ч. 

Луната е в знак Близнаци и от 08:03ч до 11:43ч се движи на празен ход.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, белите дробове.

В 11:43ч Луната преминава в знак Рак. 

Луната в зодиакалния знак Рак ни дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора по това време се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, да се насладите на комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания сега са много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар – продължава 15 лунен ден до 16:57ч

Силно енергиен ден. Безусловно получавате голям енергиен заряд в своя полза. Но освен положителното влияние се активизира и негативното. Във всеки човек, абсолютно всички емоции и чувства се събуждат. Всичко трябва да бъде под контрол и на първо място нашето поведение и нашите действия. Понякога не можем да се справим с този процес.

Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Активира се нашият вътрешен изкусител, затова може да срещнете съблазни и изкушения в много сфери на живота. Всички сега сме лесно податливи на негативни влияния и внушения, може да ни обземе мързел, имаме отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, затова не трябва да предприемате никакви важни действия. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни глупости, но последствията от тях ще са негативни.

Ако имате заветна мечта, насочете всичките си мисли към нея. В астрален план се образува нова писта за живота ви. Основната идея е желанието ви да е искрено и да не вреди на никого. Луната бързо ще се включи и няма да жали сили за изпълнение на вашата мечта. Ще се промените духовно и физически. Причината е, че вашето желание сега се планира в менталното бъдеще.

Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без излишества. Всякакви видове извращения завършват с гинекологични проблеми. Крайно нежелателни са случайните интимни връзки, тъй като могат да донесат венерически заболявания.

Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето.

Благоприятно за всякакви покупки.

Следва 16 лунен ден от 16:57ч на 19 декември до 17:48 ч на 20 декември

Morkadis

Слънчев календар – 4 слънчев ден – Ден на астралното войнство, което създава нашата защита. Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева.

Астро-аспекти:

Венера става ретроградна

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.