Астро: Специален и магически ден

 

Слънцето преминава в знак Рак в 00:45ч и започва лятното слънцестоене.

За добър знак се смята в деня на лятното слънцестоене да посрещнете зората – дава сила и здраве за цялата година и предпазва от беда.

И в деня на лятното слънцестоене не забравяйте да си намислите желание, гледайки слънцето. В този ден то притежава специална магия, силна енергия, която въздейства върху целия живот на земята!

Ако има сутринта има много роса – ще има богата реколта. Тази роса в миналото са я събирали събирана в съд и се е считала за лечебна. Същата лечебна и магическа сила има и водата, събрана сутрин от кладенци и извори. С нея се измивали в същия ден и също така я пиели.

Качества, навици, нагласи, определени модели на поведение и програми. Всичко това описвате подробно на лист и след това запалете свещ в червено, оранжево или жълто във вашия дом. Кажете: „Изгарям всичко, което пречи на живота ми да живея нормално и щастливо и това, от което бих искал да се освободя.” И с думите „Благодаря на огъня за прочистването и освобождението“; изгорете листа си.

Луната е в знак Близнаци до 09:03ч (на празен ход), след което влиза в знак Рак.

Влиянието на Луната в Рак, ще бъде особено интензивно и дълбоко. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Собствените преживявания стават сега по-важни от случващото се във външния свят. Не е най-подходящият период за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурите комфортна обстановка. Сега е най-доброто време за създаване на уют у дома. Подходящо време, в което трябва да се погрижите за семейството и близките хора. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

29 лунен ден до 05:46ч; 30 лунен ден започва от 05:46ч и продължава до 09:43ч

Новолуние в знак Рак в 09:43ч и частично слънчево затъмнение. Започва 1 лунен ден до 06:38ч на 22 юни

1-ви лунен ден е подходящ за уединение, самоанализ и оценка на миналите ни постъпки. Най-добре е да се посвети само на планиране, създаване на ментални модели за добро бъдеще и желания. Както прекарате този ден, така ще премине новият лунен месец. Стремете се към хармония. Добре е да има запалена свещ с равен и топъл пламък до вас, върху който да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави работи.

Не трябва да се причинява вреда на никого, даже в мислите. Необходимо е да се очистят мислите, тъй като в организма се натрупват камъни. За болестите на този ден причините са духовни.

Да се избягват случайните връзки, които могат да докарат само неприятности особено в този период. Добре е да се въздържате от всякакви покупки.

3 слънчев ден – Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм. Повече време прекарайте у дома си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.