Астро: Счита се, че този ден е свързан със Слънцето

pixabay.com

Луната e в знак Везни до 17:46ч на 20 март. 

Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземе важно решение, да се направи избор. Затова отлагайте важни решения за по-добри времена. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 20:02ч

Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии. Период на вътрешна свобода и разкрепостеност, но не бива да се стига до буйства и пиянства, до крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не следва да се живее по план, защото нещата могат да протекат по напълно различен начин.

Време за радост и веселие. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на хората, които са ви скъпи и да не отказвате нищо на децата. Радвайте се на живота във всичките му проявления. По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими. Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Болестите възникнали в този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Сега може да се яде и пие всичко. Хубаво е да се пие вино – най-добре червено, подгряно с подправки и мед. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването.

Прекрасен ден за любов и интимност.

Подстригването ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 20:02ч на 19 март до 21:15ч на 20 март

Слънчев календар – Има 6 междинни дни между старата и новата слънчева година – 4 слънчев ден –  Денят се счита за тежък и напрегнат. Време за изпълнение на дълга. Ден на борба за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.