Астро: Сърцето ни се отваря за тези, които страдат и са уязвими

доброта

Луната е в знак Риби до 09:59ч на 22 октомври.

Чувствителността, емоционалността, състраданието се увеличават. Появява се желание да се помага на слабите. Сърцето ни се отваря за тези, които страдат и са уязвими, деца, възрастни хора, животни. Човек има желание да се отпусне, да помечтае, да поспи, да се самосъжалява, да си поплаче. Бъдете внимателни към тези, които се опитват да злоупотребяват с вашата добра воля.

Когато Луната е в Риби, ние сме повлияни от творчески идеи и импулси. Настроението и състоянието на душата могат да бъдат предадени чрез музикални и изобразителни символи. Това е чудесно време, когато се проявява цялото богатство на нашето въображение.

Желателно е да направите разходка до водоем. Бъдете избирателни в контактите си, не общувайте с малко познати хора. Избягвайте лекарства (особено, ако са нови), алкохола и наркотиците. Всичко, което направите сега, ще се върне като бумеранг обратно към вас с удвоена сила.

Особено уязвими са ходилата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки. Не обувайте нови обувки точно сега.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 13 лунен ден (започва от 16:59ч на 20 октомври и продължава до 17:27ч на 21 октомври).

13-ия лунен ден е много плодотворен период за различни видове творчество. По това време висшите сфери са много близко до нашия вътрешен свят. Отваря се портал, през който преминават много фини вибрации, което допринасят за създаването на истински божествени творби.

На този ден е добре да получите нова информация – препоръчва се много да четете книги, което ще ви позволи да разбирате по-добре себе си и света. Добре е да се постави нов цикъл на обучение. Периодът е добър за контакти в група, курсове за обучение.

Ден за корекция на миналото, работа с кармата. Възможно е да се върнат отново стари проблеми – отнесете се към тях спокойно, постарайте се да не нервничите, но по някакъв начин да ги изгладите или ако е възможно, спокойно да ги разрешите. Решавайки проблемите сега ще придобиете сила за нов живот. Денят ще ви помогне лесно да се отървете от тежестта на миналото, ако ви пречи да живеете нормално. За успешната трансформация на лунната енергия е необходима физическа енергия. Не трябва да водите пасивен начин на живот, дори през уикенда. На този ден е хубаво да се опече хляб.

Магически ден. В този лунен ден стават процеси на подмладяване на тялото. Ето защо е много добре да се погрижите за себе си: посетете сауна, използвайте всевъзможни козметични средства, употребявайте по-здравословни продукти – те ще се усвоят перфектно. Енергията, кръвта, хранителните вещества – всичко прекрасно циркулира в организма. Не се препоръчва да гладувате и да постите.

Всички придобивки ще бъдат успешни и ще донесат полза, но не започвайте нови проекти.

В този лунен ден е подходящо за нови сексуални техники и пози. Секса трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Подстригването е подходящо, но само ако го правите сами (не във фризьорски салон). Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си. Чуждите ръце възпрепятстват усвояването на лунната енергия и важната информация, която ви носи.

Не е благоприятно да боядисвате косата, нито да сменяте цвета.

Сънищата са информативни, често пророчески и бързо се претворяват в действителността. Носят важни указания за житейския път.

Следва 14 лунен ден, който започва в 17:27ч на 21 октомври и продължава до 17:54ч на 22 октомври.

Днес е 5 слънчев ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията в този ден. Благоприятно е мълчанието. Особено актуално е правилото: „Мълчанието е злато”. Не трябва да има конфликти, затова проявявайте разбиране към другите. Добре е да се помирите с някого, ако сте скарани.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.