Астро: С вас могат да се случат различни чудеса днес

Луната е в знак Близнаци до 04:25ч на 2 юли

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид – телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Доминиращ 28 лунен ден от 04:34ч на 1 юли до 05:23ч на 2 юли.

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно.

28-ми лунен ден е също изпълнен с мистика. С вас могат да се случат различни чудеса, но техният характер зависи от това как сте преживели изминалия лунен месец. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Постарайте се да приемете това, което ви се случва – и хубавото, и лошото.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се къса, чупи, убива нищо. Може да садите в градината, но не и да плевите. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден, тъй като ставате съпричастни към разрушението и няма да получите небесната благословия.

Бизнес – Този лунен ден носи неизменно успех в делата. По-рано сключените контракти могат да донесат първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Диета – 28-ми лунен ден е добър за гладуване. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващият ден ще се обострят някои болести.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте жената да се почувства жена, а мъжът – мъжествен.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. То може да снижи вашата активност.

13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.