Астро: С днешния ден е свързана възможността да станете по-добри

Днес Слънцето преминава в знак Лъв.

Луната е в знак Овен до 00:43ч на 25 юли.

Време на целеустременост и оптимизъм. Тъй като животът, когато Луната е в Овен, се отличава с интензивност, е необходимо да се помни, че получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Струва му се, че всеки, с когото комуникира, иска да го обиди. Опитайте се да не казвате болезнени думи, тъй като разрушените през това време връзки са трудни за възстановяване. Това се отнася особено за телефонните разговори. В този период нараства емоционалното напрежение, лесно се създават предпоставки за конфликти, спорове, разправии. Характерни прояви са нетърпение, импулсивност, желанието всичко да става бързо.

Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето. Полза ще донесе масаж на главата, притока на кръв към корените на косата ще ускори техния растеж и ще подобри общото състояние.

Доминиращ 21 лунен ден от 00:03ч на 23 юли до 00:27ч на 24 юли.

С днешният лунен ден е свързана възможността да станете по-добри и да проявите рицарските си качества. Става преобразуване на вътрешната структура на човека.

Днес творчеството се активира. Ден на творческа дейност и благотворителност, както и революционен ден. Неговите основни характеристики са доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Чуйте вътрешния си глас, днес той ще ви каже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва наоколо, за да станете част от света около вас. Добър ден за вземане на решения.

Дори и най-пасивните по природа хора днес ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се увеличи самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията. Добре е да срещнете стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте изясняване на отношенията.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Веднъж завинаги оставете лошите навици, защото сега ще успеете по-лесно от всякога.

Днес е благоприятно да се ходи бос по прясно окосена трева. Това дава много енергия. Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви духа вятър, да се къпете със студена вода. За подобряване на кръвообращението и увеличаване на мускулния тонус, отидете на масаж, вземете парна баня, не се отказвайте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да привлечете правилните и преди всичко хората, от които се нуждаете, трябва да оцветите косата си в светъл тон. Благоприятно за укрепващи процедури за коса, тонизиране.

За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

5 слънчев ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Ден на скромните и трудолюбиви хора. Който работи ще получи благословия. Не трябва да се нарушава хармонията на деня със спорове и разправии.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.