Астро: Тихия глас на интуицията днес е гръмогласен

Луната e в знак Водолей от 02:56ч на 27 март до 07:33ч на 29 март

Луната във Водолей може да ни донесе различни изненади. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Не се препоръчва никого да допускате вътре в душата си. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: продължава 25 лунен ден от 05:05ч на 27 март до 05:45ч на 28 март

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Придържайте се днес към максимата: “Бързай бавно”. В този ден никой не трябва да бърза. Не се препоръчват активност, прибързаност, суетене. Ден на пасивност, усамотение и покой. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване, за вътрешна работа. Отстъпете крачка назад и се постарайте да видите всяка една ситуация в дълбочина. Не трябва да се започва нищо ново, никакви важни дела, но е добре да се довършва започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Вслушвайте се във вътрешния си глас. Тихия глас на интуицията днес е гръмогласен. Нищо от случващото се не е случайно. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като някакво важно указание. Ден на пророчествата и предсказанията. Може случайно да отворите книга или по друг необичаен начин в този ден и да откриете търсеният отговор или необходимата ви информация. Логиката и разумът сега минават на по-заден план. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления, за активна вътрешна работа.

Душевният свят на всеки човек е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство днес. Не разголвайте душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да го правите. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден е нужно да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

В този лунен ден е подходящ е чувственият и бавен секс. Бързите работи не се препоръчват. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Слънчев календар – 7 слънчев ден – Денят е подходящ за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по- далечни перспективи. Препоръчва се да започвате творчески дела. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.