Астро: Това е един от опасните и критични дни

Луната е в знак Козирог до 21:07ч.

В това време всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност,точност, организация, ред и акуратност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Луната ще се движи на празен ход от 20:48ч до 21:07ч. Време, в което не трябва да предприемате нищо важно. След това Луната преминава в знак Водолей.

Преобладава 26 лунен ден от 04:47ч на 2 март до 05:29ч на 3 март.

Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Отнасяйте се доколкото е възможно към всичко ставащо с известна ирония и не губете чувството си за хумор. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Препоръчва се да се въздържате от активни действия, повече да почивате и да не хабите силите си, избягвайте физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, дори ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Не си струва да се предприема и започва нищо, тъй като по-скоро ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Пазете се от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално предпазливи и внимателни. Откажете от ненужните връзки и контакти, избирайте хората, с които общувате.

Диета – Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е строго забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби.

Секс – По-добре е да се въздържате, тъй като те няма да получите очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Днес е 17 слънчев ден – Денят се смята за критичен. Нищо не трябва да се планира. Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения, но нищо не трябва да се завършва сега. Подходящо е да се посети църковен храм. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.