Астро: Това лунно денонощие е добре да се прекара под девиза “максимум търпение и спокойствие“


Луната е в знак Рак до22:17ч на 6 юни.

В това време хората са много чувствителни и лесно се нараняват. Те се затварят в себе си, потопени в собствения вътрешен свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става променливо, нестабилно. През този период е по-добре да не се вземат решения и да не се правят необмислени действия. Време, което трябва да се отдели за семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Почистването и измиването у дома сега е лесно и ефективно. Уязвими са стомаха и диафрагмата. Бъдете готови за такива неприятни явления, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване. Пломби, коронки, мостове, направени сега, обещават да служат дълго.

3 лунен ден продължава от 07:36ч на 5 юни до 08:37ч на 6 юни

От гледна точка на енергията това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да се насочи към съзидателното русло. Активността в този ден е препоръчителна – важно е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето.

Това лунно денонощие е добре да се прекара под девиза: максимум търпение и спокойствие. Лесно се стига до раздразнителност и гняв, затова е добре да бъдете сдържани и да се самоконтролирате. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството.

През този период се опитайте да избегнете прояви на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Дори повишената мнителност е недопустима. Не желайте зло в този ден на никого. Негативният емоционален импулс непременно ще бъде предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отпратен, но и на вас.

Не споделяйте нищо за вашите начинания и странете от нови запознанства. Най-разумното е да си останете у дома, да се занимавате с домашна работа или четене на започната книга, ако е възможно.

Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите.

Бизнес – Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален, да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност. Сексуалните енергии сега са силни.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към тях се отнасяйте като към преки указания за действия.

Днес е 17 слънчев ден – Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Могат да се подписват важни документи,  да се пътува на дълги разстояния.

Подходящо е за нови запознанства. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.