Астро: Хармонията на деня не бива да се нарушава с разправии и агресия

Луната е в знак Близнаци и се движи на празен ход до 10:44ч. да не се започва нищо ново и важно.
В 10:44ч Луната преминава в знак Рак.

Луната в зодиакалния знак Рак ни дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно.

Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Продължава 15 лунен ден до 15:54ч на 9 януари (от 15:06ч на 8 януари)

Силно енергиен ден. Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Във всеки човек емоциите и чувствата се събуждат. Всичко трябва да бъде под контрол и на първо място поведението и действията.

Може да срещнете много съблазни и изкушения в това време. Ставаме лесно податливи на негативни влияния и внушения, може да ни обземе мързел, имаме отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, затова не трябва да предприемате никакви важни действия. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни глупости, но последствията от тях ще са негативни.

Следва 16 лунен ден от 15:54ч на 9 януари до 16:52ч на 10 януари

Това е един светъл и чист ден, ден за миротворство. Осъществява се  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Душата се чисти и чака като бял гълъб, кога ще бъде пусната от клетката. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти.

Ако съумее да живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти – злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) – той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат катастрофи в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие, не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.
В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. Ако се появи петно на дрехите, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

25 слънчев ден – Ден за даване и получаване на прошка. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Родителите непременно трябва да прекарат 25 слънчев ден заедно с децата си. Постарайте се да изпълните техните молби и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.