Астро: Хората са предразположени повече към конфликти

Луната е в знак Везни от 06:21ч до 07:59ч на 24 ноември

Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Не обсъждайте никого и не изяснявайте отношенията си. Нараства желанието за похапване на тортички, пасти и всякакви вкусотии, така че внимавайте. Противопоказно е употребата на алкохол и изобщо внимавайте с течностите.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Доминиращ 26 лунен ден от 02:02ч на 22 ноември до 03:16ч на 23 ноември

Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор.

За бизнеса е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Сега лесно се прахосват пари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

7 слънчев ден – Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място.

По-важни аспекти през деня:
Слънцето преминава в знак Стрелец в 17:00ч

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.