Астро: Хубав и спокоен ден, един от “благословените дни”

Луната е в знак Рак до 09:34ч на 27 май, след което преминава в знак Лъв.

Всичко каквото правите, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа. Увеличават се амбициите. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие. Подходящо е за благотворителни дела.

Луната в Лъв кара да „пее“ цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да „се размърда“ малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Луната се движи на празен ход до 09:34ч. Не бързайте нищо важно да започвате в това време.

Доминиращ 6 лунен ден от 09:47ч на 27 май до 10:54ч на 28 май

Хубав и спокоен ден, един от “благословените дни”. В него към земята идва мощен енергиен поток. Денят е импулсивен, но не е лош. Негов символ е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Засилва се интуицията.

По правило в този момент не се случват непредвидени събития, няма неочаквани ситуации – нито добри, нито лоши. Обикновено всичко е както преди, без много промяна. Тибетските астролози препоръчват на 6-ия лунен ден да се въздържате както от дълги, така и от кратки пътувания. Смята се, че това време е предназначено за релакс и пътуването може да наруши спокойния ритъм на живота. Такъв шок може да доведе до непредвидими отрицателни последици. Тибетската школа по астрология също не препоръчва даване на лични вещи на никого през този период. Смята се, че човекът, на когото давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и щастието: те ще „изтичат” като вода или „ще отлетят“ като птицата на 6-ия лунен ден.

Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Мислете за 6-ти лунен ден като време за почивка, пасивност, съзерцание. Опитайте се да бъдете внимателни и не се поддавайте на никакви провокации. Запазете спокойствие и толерантност към всичко, което се случва. Шестият лунен ден много прилича на вода, в която всичко се отразява, но не се задържа нищо. Самите вие трябва да сте леки, спокойни, но в същото време подвижни като въздуха. Ако сте в състояние да поддържате вътрешен баланс, ще прекарате това време с удоволствие. По-малко се отдавайте на мислене. Не се задълбочавайте в своите житейски проблеми. Изпратете мислите си на „свободно плаване”. И тогава ще ви се разкрият истини, до които все още не сте успели да стигнете. Не очаквайте, че внезапно ще ви дойде някоя блестяща идея, която ще обърне целия свят с главата надолу. Не, ще получите отговори на прости, но много важни въпроси, например: „Обича ме – не ме обича?“, „Лъже ли или не лъже?“, „Приятел или враг?“ и т.н.

Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики, да се посветите на самоусъвършенстване. Хубаво е да си поплачете.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има  повече целувки и прегръдки.

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

8 слънчев ден – Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.