Астро: Човек в този период се намира във връзка с Космоса

pixabay.com

Луната е в знак Риби до 10:46ч на 28 октомври

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, чувството за общност с всички хора, увеличава способността за интуитивно проникване в същността на нещата и явленията, но също така увеличава лековерността, доверчивостта, поражда желание за самосъжаление, желание за отпускане и мързелуване. Благоприятно време за всички дейности, които изискват фантазия, романтика и любов.

Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността. През това време хората са склонни да гледат на света през розови очила. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно.

Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция. Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки – те трябва да бъдат максимално удобни.

Продължава 11 лунен ден до 16:06ч на 27 октомври (от 15:42ч на 26 октомври)

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. Управлявайте и използвайте разумно прилива на енергийни сили, за да не си навредите. Ден, в който са необходими предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай. Не трябва да се претоварвате.

Един от най-силните енергийни дни на лунният месец. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности и съзидание. Не проявявайте лекомислие. Избягвайте да предприемате рисковани дейности. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Ако възникне болест през това време, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си.

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Трябва да има любов по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера. Ако сте женени и мечтаете за дете, това е добър момент за зачеване.

Следва 12 лунен ден от 16:06ч на 27 октомври до 16:28ч на 28 октомври

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Благоприятно е а общуване, за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго.

Целият ден е благоприятно за подстригване. Дори да не ви е време за това, хубаво е да отрежете няколко косъма поне.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.