Билкарят Косьо Любенов: Силният индивидуализъм пречи на българите

2

Кой е Косьо Любенов?

Народният лечител Косьо Любенов е сред най-популярните биотерапевти в страната. Твърди, че лекува с космическа енергия, която му била спусната от небесата след тежка автомобилна катастрофа във Франция. Изпада в кома за две денонощия, а когато идва на себе си, разбира от лекарите, че е получил втори уникален шанс – да живее втори живот.

Роденият в Стара Загора мъж има интересна съдба. Пътувал е в много страни по света. По професия е готвач, но голяма част от живота му преминава в редовете на Френския легион, където калява не само тялото, но и духа си. Един ден стига до прозрението, че трябва да се върне в родината си, за да помага. Започва да изнася лекции в редица читалища. Говори на хората за ползата от билките, посланията на Космоса и промяната, която трябва да направим, за да тръгне животът ни в правилната посока.

„Всеки човек може да използва постоянния източник на енергия от Космоса” – смята Косьо Любенов.


„Всеки може да се възползва от Земята и от всичко, което ни заобикаля, стига да го пожелае и да поеме отговорността за мислите, думите и делата си. Децата най-лесно и най-бързо могат да бъдат научени да боравят с този вид енергия. Промяната в човек може да бъде постигната с различни техники, дори и с помощта на кристали. Енергията се засилва в различни центрове на тялото и след 20 дни човек вижда, че е добил условен рефлекс и осъзнато може да насочва енергията си там, където пожелае. А тя е интелигентна материя, която пази в себе си различна информация” – разкрива лечителят Косьо Любенов.

На въпрос какво ни пречи на нас, българите да се развиваме, той отвръща:

„Силният индивидуализъм за сметка на колективизма и постоянното прехвърляне на вината за собствените си проблеми на другите” – счита Косьо Любенов.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

ПРОФЕСОР: ДИАБЕТ И РАК СА ИЗМИСЛЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И СА ЛЕЧИМИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.