Биолог разкри тайната за потентността на Ким Чен Ир

 5

Кои са 50-те най-странни факта, мита и легенди за покойния вожд и генералисимус на Северна Корея

През 90-те години на миналия век учени от елитен институт работели по различни програми за удължаване живота на севернокорейския лидер Ким Чен Ир, включително и за поддържане на либидото му в идеално състояние. В началото на 90-те години на миналия век севернокорейски учени били изпратени в Дания, където да търсят начини за подобряване крехкостта на севернокорейското говеждо месо, което държавният глава намирал за твърде жилесто. Това разказва биологът Ким Хйенсу, който е работил в научния център в продължение на 6 г., съобщи в. „Ню Йорк пост“, цитиран от БГНЕС.

На конференция за защита правата на човека в Лондон той разказа, че около 130 учени били избрани от най-добрите университети в северна Корея, за да работят в центъра. Целта на дейността на научната институция била осигуряване на здравеи дълъг живот на основателя на северна Корея Ким Ир Сен и на неговия син и приемник Ким Чен Ир. Ким Чен Ир властва в Пхенян от 1994 до 2011 г.

Освен всичко друго учените разработвали и афродизиаци, като за целта използвали гениталии от лъвове и тюлени, както и традиционни билки. Освен това капацитетът им бил насочен към създаване с тютюн от Африка като реплика на любимите западни цигари на Ким Чен Ир – „Ротманс“. Деспотът бил известен с мерака си към употребата на алкохол и цигари, но също така и с влечението си към млади девойки.

Някои от здравословните проблеми, от които Ким Чен Ир бил загрижен, било функционирането на сърцето му, диабетът, туберколозата, но също така и либидото му, така че това били основните направления в работата на научния център. След откриването на някакви препарати, действието им било изпробвано върху хора и животни.

ДОСИЕ БЛИЦ:

Преди време британският вестник „Дейли телеграф“ информира за 50-те най-странни факта, мита и легенди за покойния севернокорейски вожд Ким Чен Ир, който посмъртно бе обявен за генералисимус на Северна Корея. Ето и някои от по-любопитните сред тях:

50 са били обръщенията към Ким Чен Ир, в това число Скъпия лидер, Нашия баща и Най-върховния генерал.

Според оценка на личността му, направена от различни психиатри, 6 големи групи личностно разстройство – садизъм, параноидно разстройство, антисоциално поведение, нарцисизъм, шизоидно и шизотипно разстройство на личността, наблюдавани при Хитлер, Сталин и Саддам, са били доминиращи и при Ким.

Според севернокорейската преса Ким е изобретил продукт, наречен „двойно хлебче с месо“ и е създал фабрики за производството му с цел изхранване на недохраненото севернокорейско население. Продуктът напомнял много на американския хамбургер.

Неотдавнашен списък на луксозни стоки, внесени в Северна Корея, показва, че Ким е имал предпочитания към китайските делфини, френските пудели и африканските афродизиаци. Твърди се, че той е бил ценител на магарешкото месо, на омарите и на скъпото френско вино. Докато пътувал с влака си, омарите например му били доставяни със самолети.

Смята се, че Ким е пиел коняк на стойност от 450 000 британски лири годишно, докато средният доход на глава от населението в Северна Корея се равнява на 580 британски лири.

Смята се, че Ким е имал най-малко 17 разкошни имения.

Твърди се, че Ким е разпространил из страната си мита, че може да контролира времето чрез настроението си.

Morkadis

Ким е имал персонал, съставен само от жени, които да проверяват всяко зрънце ориз дали отговаря на стандартите за дължина, тегло и цвят.

Ким е принудил келнерки в ресторанти, посещавани от чужденци, да си направят козметични операции, за да изглеждат по-западно.

Ким е продуцирал документален сериал от 100 епизода с патриотично съдържание и е написал книга, озаглавена „За изкуството на киното“.

Ким бил голям фен на Елизабет Тейлър, а любимите му филми били „Рамбо“, „Петък, тринайсети“ и „Годзила“.

Севернокорейският лидер наредил отвличането на южнокорейския режисьор Чхин Санг-ок и на неговата съпруга, актрисата Чхуе Еун-хи през 1978 г., за да му помогнат в изграждането на севернокорейската филмова индустрия. Заедно те направили 7 филма, преди да успеят да избягат на запад през 1986 г.

Ким е композирал 6 опери и е обичал да поставя на сцена мюзикъли.

Докато бил в университета, според биографията му, той е написал 1500 книги за 3 години.

инфо: blitz.bg

Вижте още: 

10-ТЕ НАЙ-СВИРЕПИ ДИКТАТОРИ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.