Важните събития на деня – новолуние и пълно слънчево затъмнение

Марс влиза в знак Лъв. Луна е в знак Рак от 04:25ч. – стихията на водата.

Луната в зодиакалния знак Рак ни дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най- подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по- важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Доминиращ 29 лунен ден от 05:23ч до 22:17ч на 2 юли

Един от най-тежкитe дни на месеца, в който се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели.

Бизнес – Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. Днес ще са характерни при много хора силна раздразнителност, депресия, главоболие, обостряне на хронични заболявания, необосновани страхове и безпокойство, тъмни мисли и предчувствия могат да ви завладеят. В такова състояние е трудно да се даде обективна оценка на събитията, да се вземат решения, да се ангажирате с отговорна работа. Отпуснете се, ако има такава възможност, не се претоварвайте.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни.

Избягвайте масови мероприятия. Избягвайте по възможност пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Нужна е постоянна защита – молитва, очистване, Рейки, защитно пространство във форма на квадрат. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните. Пийте колкото е възможно повече разтопена вода: тя пречиства както физическото, така и енергийното тяло. Чудесно е, ако днес изпиете 2-2.5 литра.

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте да изяснявания отношения, да влизате в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс – Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Сега не носят хубави емоции, точно обратното – може да имате неприятности.

Подстригване – категорично не се препоръчва.

Morkadis

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

В 22:17ч настъпва Новолуние и 1 лунен ден. Време е за работа с желания до 06:22ч. Друго важно събитие на деня е пълното слънчево затъмнение в знак Рак. Двете събития са повратни точки. Те ще се превърнат в катализатори за нови промени в живота на всеки в следващите месеци в зависимост от разположението му в личната му натална карта. По време на затъмнение психо-емоционалното състояние на хората се променя, Луната има по-силно влияние върху нашите мисли и чувства. Затъмнението няма да се види при нас, но така или иначе то е важно не само за тези, които могат да го видят, но и за всички останали.

14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Спомнете си за своите близки и отправете молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещ.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.