Великият съвпад на Сатурн и Юпитер и неговото въздействие върху всяка една зодия

pixabay.com

По време на зимното Слънцестоене, което ще се случи на 21-ви декември, друг астрологичен феномен ни очаква на небосклона, а именно съвпадът на планетите Юпитер и Сатурн в знака Водолей. Това събитие се случва веднъж на всеки 20 години, но толкова близо един до друг не са били двете тела от 1623-та година насам. С просто око ще ги наблюдаваме като една изключително ярка и специална звезда. Съществува теория, според която именно, когато Месията се е появил на Земята, е имало такова съединение на Юпитер и Сатурн, което днес наричаме Витлеемска звезда. Как ще се отрази изгревът им в наши дни върху представителите на всяка една зодия, вижте в следващите редове:

Овен

След 21-ви декември ви очаква едно изключително успешно присъединяване към голям колектив, което може да се случи както на живо, така и абсолютно виртуално. Сложете край на индивидуалните си стремежи, тъй като най-после ще срещнете съмишленици на своите идеи. Има голяма вероятност най-широка подкрепа да получите по отношение на стартирането на благотворителни проекти или такива свързани с медицината, както и с технологичното развитие и иновации. Ще срещнете и много мнения, които коренно да се противопоставят на вашите собствени, но както знаете, не е задължително всички велики умове да мислят еднакво. Бъдете гъвкави и адаптивни и не налагайте на всяка цена своите позиции по дадени въпроси. Ако ви е прекалено трудно да се съобразявате с околните, помислете как можете да стартирате свой собствен бизнес. Ще имате голям успех, ако проявите смелостта да го направите.

Телец

Представителите на зодия Телец ще се радват на големи постижения в своята кариера. Някои от тях е възможно да запознат работа в престижна международна компания, в която да си взаимодействат с колеги от цял свят. Това събитие ще отбележи началото на шеметния им професионален път напред. Тези от тях, които са имали някакви неразрешени конфликти с баща си в миналото, ще успеят да изгладят противоречията и да изградят една здравословна и ползотворна връзка помежду си. Други пък ще засилят мъжката енергия в себе си, което означава, че ще станат по-амбициозни и дейни, без да стигат до крайности като проява на агресия и авторитарно отношение. Ако искат да свършите нещо по най-бързия и професионален начин, за тях ще бъда най-добре да се обградят с мъже. Те ще бъдат най-добрите им съюзници през идната година.

Близнаци

Близнаците да се приготвят за едно щуро приключение. Това може да означава дори, че ще сменят местожителството си, както и да запознат обучение по съвсем нова дисциплина. Представителите на зодията, които имат собствен бизнес, ще направят изключително добри печалби, най-вече благодарение на медийните си кампании. Там се крие техният ключ към големия успех. Късметът ще бъде изцяло на тяхна страна и сега ще настъпи моментът, в който техните мечти от десетилетия насам, най-после ще имат шанса да се превърнат в реалност. Настъпва време за Близнаците, в което думи като „не мога“ и „това е невъзможно“ са фрази, за които трябва тотално да забравят.

Рак

Съвпадът на двете планети ще донесе на Раците, както успехи в кариерата, така и в личния им живот. Да, правилно прочетохте, можете да имате и двете и вие наистина го заслужавате. В любовта очаквайте животът да ви срещне с човек, който може да ви предостави както достатъчно количество адреналин и вълнуващи моменти, така и усещане за спокойствие и сигурност. Това, за което винаги сте мечтали в един мъж, най-после го получавате на тепсия. Привличането е мигновено, сякаш винаги сте се познавали. Всичко ще се случи изключително бързо, като магия и до края на годината можете дори да получите предложение за брак. В този момент ще си дадете сметка, че няма връщане назад. Тогава ще трябва да си направите равносметка наистина ли сте влюбени в този човек или просто съзнанието ви е замъглено от силното желание идеалният партньор да съществува и да е истински.

Лъв

Взаимоотношенията, както личните, така и професионалните, ще бъдат особено ползотворни за представителите на зодия Лъв. Възможно е да стартирате нова връзка, която обаче ще се развива от разстояние или да се забъркате с човек с различна от вашата култура или етнос. Но когато искрата е запалена вътре в сърцето ви, нищо не може да попречи на любовта да просъществува. Бизнес сделките, които ще сключите с чужденци, също ще бъдат особено изгодни за вас и ще ви донесат много печалби и перспективи за бъдещето. Вече обвързаните представители на зодията ще изживеят истински възход на своята връзка и едно почти магическо преоткриване на своя партньор. Ако все още не са сключили брак помежду си, сега е моментът да го направят или поне да го планират за идната пролет.

Дева

Девите ще получат порив да се погрижат за здравето си. Може би дори ще променят коренно ежедневието си, в което ще намерят време да тренират и ще се вземат в ръце да се хранят здравословно и пълноценно. Не на последно място обаче, трябва да се погрижат и за психиката си, не само за физиката. Ще е добре да намалят стреса и да намерят своите начини за релаксация. Настъпва зимния сезон, затова ще бъде най-удачно да се отдадат на спортове като каране на ски, сноуборд или кънки на лед. Това, с което се занимават в свободното си време, трябва да им доставя положителна емоция, а не само да търсят начин да изморят тялото си. В работата им предстоят покоряването на много нови хоризонти, без обаче да имат онова изтощително усещане от безкрайното стоене в офиса. Всичко ще се случва плавно и ще следва своя естествен ход.

Везни

Везните ще имат зашеметяващ успех в сферата на личната изява, блясъка, талантите и романтиката. Ако сте необвързани и вече сте заявили пред Вселената своите желания и идеали за перфектния мъж, очаквайте да получите дори нещо по-добро. Той ще бъде не просто прекрасен, а и артистичен, кавалер с чувство за такт и естетика. Това е мъжът на вашите мечти. Въпреки забраните за събирания на големи групи хора, вие ще успеете да намерите своя начин да се забавлявате както само вие си знаете. Креативнстта ще бъде вашата силна страна през цялата следваща година. Юпитер ще ви дари с невъобразима визия за нещата, а Сатурн ще им придава подходящата форма. Това е вашият шанс да направите своя пробив в кариерата.

Morkadis

Скорпион

Юпитер и Сатурн ще действат благотворно в домашното огнище на всички Скорпиони. Това може да се прояви като инвестиция в недвижимо имущество, прекарване на повече време у дома или просто ще осъзнаете, че е време да се погрижите за тялото си, което представлява нашия своеобразен дом тук на Земята. Ще имате нужда от пространство само за себе си, но запомнете едно: където и да се намирате през следващите 12 месеца, вие ще се чувствате като у дома си. Това ще бъде така, защото вие най-после ще започнете да се чувствате добре в своята кожа, независимо от обстоятелствата и заобикалящата ви среда. Възможно е обаче да чувствате известна меланхолия по отминалото време, което никога не можем да бъде върнато назад, а остават единствено спомените. Ето защо е важно да оценяваме всеки един миг от нашето съществуване и да не се фокусираме толкова върху негативното в живота си.

Стрелец

Юпитер управлява знака Стрелец, а съвпадът на планетата със Сатурн ще даде отражение върху комуникациите и договорните взаимоотношения на представителите на тази зодия. Сатурн може би ще предизвика леко забавяне, но в крана сметка резултатите ще оправдаят всички наложени лишения и рестрикции. През целия този процес си повтаряйте, че всичко това се случва за ваше добро и основната му цел е да ви предпази от нещо по-лошо, което дебне зад някой ъгъл. Ако се наложи да подписвате договори около 21-ви декември, бъдете внимателни и четете всичко, дори и редовете в ситен шрифт. Там винаги се крие някаква изненада, която за съжаление не е от приятните. Мислете с няколко хода напред, за да бъдат успешни делата ви. Не се доверявайте дори и на близки и роднини. Тези от вас, които се занимават с писане, журналистика или друг вид медийно изкуство, ще имат силна и процъфтяваща работна година.

Козирог

Умът ви ще бъде завладян от мисли как да увеличите финансовото си състояние. Добрата новина е, че резултатите няма да закъснеят. Вие сте от хората, които добре обмислят всеки свой ход и строят своите планове върху стабилни основи. Ако сте работили здраво през изминалата година и не сте потъпквали принципите си, очаквайте големи парични постъпления. Ако обаче сте търсили прекия път, всички несъвършенства от вашите проекти ще заработят само и единствено във ваша вреда. Случи ли се така, че да потънете в дългове, не се притеснявайте да започнете почасова работа през уикенда, за да наваксате липсите от своя бюджет. Когато ви се отдаде възможност, скочете в дълбокото без страх. Имате всички качества да се справите с големите проекти, в които ви предлагат да вземете участие. Те ще се окажат вашата спасителна сламка и ще ви отведат към големия успех.

Водолей

Съвпадът между Юпитер и Сатурн ще се случи именно във вашия знак, така че се пригответе да ви се случат невероятни неща. Всъщност душата ви е вече подготвена за тях и само чака удобен момент да им се наслади с всички свои сетива. Всичко, за което сте си мечтали до този момент, най-накрая ще започне да се манифестира пред очите ви – започването на нова работа, стартирането на собствен бизнес, преместването в друг град или държава, записване на висше образование или курс за придобиване на допълнителна квалификация. Всичко това ви очаква, ако имате смелостта да направите първата крачка по тяхното осъществяване. Благодарение на сериозността, която Сатурн носи след себе си, вие ще се радвате на подкрепата на своите близки и приятели и ще привлечете инвеститори, които ще ви ударят едно рамо чисто финансово. Запомнете, че щом имате идеи и планове в главата си, винаги можете да ги превърнете в източник на печелене на доходи.

Риби

Рибите ще бъдат във вихъра си, когато Юпитер и Сатурн най-после се слеят в своята небесна прегръдка. Те са артистични и въображението им работи на пълни обороти, а сега всичко това ще бъде подплатено от възможности за външна реализация. Ще се чувстват вдъхновени да сътворят нещо наистина магично, но което успешно работи и в рамките на материалистичния свят, в който сме принудени да живеем тук на Земята. Почти всеки един представител на зодия Риби притежава талант, независимо дали е наясно с този факт или не. През следващата година обаче, всички те ще успеят да манифестират своите качества и умения, защото ще имат смелостта и постоянството да ги развият. Тези от тях, които не са удовлетворени от своята професия, най-после ще имат възможността да я сменят с мечтаното работно място. Всичко това те ще постигнат благодарение и на огромното си духовно и личностно израстване, което ще имат късмета да претърпят.

източник: woman.bg

Вижте още:

Предсказанията на Волф Месинг за 2021 година за Русия, Европа и САЩ

Метални аксесоари за късмет през 2021 година

Пророчеството на Ванга за 22 декември съвпада със силно слънчево изригване

Какво показва нумерологията за 2021 година

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.