Венера в Козирог

На 5 ноември Венера премина в земния знак Козирог и ще остане в него до 5 март следващата година, защото я очаква ретроградна фаза от 19.12.21 до 29.01.22. Венера е чувствителна и иска любов, докато знакът Козирог е твърд и се управлява от строгия Сатурн. Така че това не е спокойно и забавно място за Венера. 

Венера в Козирог приема живота на сериозно. Много трудно ѝ е да покаже нежността, която наистина чувства. Това е вулкан от страст, който се нуждае от време, за да се събуди, а когато се събуди, е много трудно да се угаси.

Любовните мисли ще се обърнат към миналото, но и към хората, които са ни опора в живота (или които смятаме, че могат да ни станат истинска опора).

Венера в Козирог ще бъде в компанията на Плутон, така че всички ние ще чувстваме необходимостта от емоционална стабилност и структура; ставаме по-отворени за разглеждане на нещата в дългосрочен план. Време да вземем важни решения за това в какво искаме да инвестираме и какво трябва да пуснем да си отиде.

Венера в Козирог е разумната страна на любовта, така че ще можем да поправим всичко, което сме пропуснали преди няколко месеца. За всички, които са в „соло вариант“, това е идеален период за връщане към стари любови и истории, които не са разказани докрай.

Когато Венера направи съвпад с Плутон (на 25.12. – Коледа), който е в същия знак, ще направи отношенията по-интензивни и страстни (внимавайте, че ако има драми, Плутон също ги разширява и увеличава). Независимо дали ни харесва или не, трябва да усмирим ентусиазма си и да действаме бавно, внимателно и предпазливо.

От страна на финансите е по-мъдър период с умерени разходи и благоразумни инвестиции. Ефектът варира според знаците и динамиката на всички планети. Засилва се стремежът към финансова стабилизация, необходимостта от планиране на харченето на всеки лев.

Този планетарен транзит благоприятства предимно Козирог, както Телец и Дева, които са свързани чрез голям тригон от 120° с енергията на планетата на любовта и красотата, генерирайки положителна енергийна вибрация, която ще увеличи шансовете за по-задоволителен живот.

Следващите, които ще се възползват, са Рак, Скорпион и Риби, водните знаци – допълващ елемент на Земята – които ще забележат в тези дни как тяхната привлекателност се увеличава, как им се удава лесно да флиртуват.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.