Вижте какво ни вещаят звездите за седмицата от 3 до 9 февруари

Астро-събития:

Меркурий преминава в знак Риби на 3 февруари

Венера в секстил със Сатурн на 4 февруари (00:03ч)

Меркурий в секстил с Уран на 5 февруари (11:44ч)

Венера преминава в знак Овен на 7 февруари

Пълнолуние на 9 февруари в 09:34ч в знак Лъв.

Луната е растяща и ще се движи през знаците Телец, Близнаци, Рак и Лъв.

Благоприятни дати за подстригване – 3 (след 12:21ч); 4; 5; 6 (до 14:32ч) февруари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно:

03.02. 13:29 – 03.02. 13:30

05.02. 16:21 – 05.02. 21:04

07.02. 17:44 – 08.02. 00:46

09.02. 18:10 – 10.09. 01:40

Овен – Тази седмица бихте могли да разрешите един делови (бизнес) проблем, който ви мъчи от известно време. Благоприятна е, за да се обобщят междинните резултати от работата и да се обмислят нови цели за бъдещето. В началото на периода Овенът може да изпита промени в настроението. По-близо до уикенда ситуацията се стабилизира. Идеи за инициативи няма да ви липсват. Подредете приоритетите си по степен на важност и вземете решения за вашите действия. Въздържайте се от желанието си да въвеждате ред навсякъде около вас. Отнасяйте се по-снизходително към близките си хора. Слънцето във Водолей ви носи релаксиращо време, в което можете да отпуснете юздите и да се посветите на общуване с любимите си хора.

Morkadis

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Телец – Първите два дни от седмицата за представителите на този знак ще бъдат трудни, но след това ситуацията ще се подобри. Апатията ще бъде заменена от повишено чувство за дълг, така че трябва да се запасите с енергия за работа. По отношение на работата влиянието на планетите ще направи положителни корекции в тази област. Необходимо е само да бъдете по-внимателни, за да не пропуснете изгодните оферти и успешните възможности. Ще бъдете изпълнени с творческо вдъхновение. Вероятни са успехи в романтичните отношения. Благоприятно за търсене на партньор. Ако вече имате създадени отношения, старайте се да прекарате възможно повече време с любимия човек.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 8, 9

Близнаци – Ще се почувствате наистина добре, защото ще държите всички конци в ръцете си. Ще бъде интересно време в любовен план. Общуването с партньора ви ще бъде на по-високо ниво и ще получите много комплименти. Това определено ще зарадва егото ви. Ако сте сами, предприемете действия към човека, който харесвате. Седмицата е благоприятна за търсенето на любов. Женските конспирации за привлекателност ще помогнат на Близнаците да повишат самочувствието и да спечелят мъжкото внимание. За женените и обвързаните тези конспирации също няма да са излишни, защото ще помогнат да внесете малко обновление във връзката.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 4, 5

Рак – Раците трябва да изберат своя път, да определят целите си и темпото на своя живот. Седмицата може да не е лека за някои представители на знака. Забавете малко оборотите и въведете в живота си повече стабилност и ред. Това ще бъде време на промяна на приоритетите, плановете и ситуацията като цяло. Възможно най-малко трябва да общувате с тези, на които нямате доверие.  Помогнете на душата и тялото да намерят хармония. Това ще изисква осъзнаване на истинските ви цели, предпазливост при вземане на решения и повече вяра в себе си. По-добре е семейните представители на този знак да прекарват повече време с любимия си човек. Приятна и необичайна любовна ситуация ще ви даде крила и ще върне увереността ви.

Благоприятни дни – 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Лъв – Влиянието на планетите тази седмица ще бъде благоприятно за представителите на този знак. Това е добър момент, за да покажете на другите най-добрите си качества. Роднини, колеги и приятели определено ще го оценят. Внимавайте гордостта и упоритостта ви да не ви попречат да постигнете някои обещаващи възможности. Ще се почувствате доста изтощени. Опитайте се да спите повече. Няма нужда да фиксирате препятствия под формата на неприятни мисли и съмнения. Всичко трябва да ви се получи. Нужно е само да повярвате в това. Внесете в ежедневието си повече красота и хармония! Марс ще играе позитивна роля за вашите любовни взаимоотношения. Ако търсите любов, не се отказвайте от нови запознанства.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 3, 8, 9

Дева – Седмицата е благоприятна с изключение на вторник и сряда, когато тези дни са малко по-опасни за взаимоотношенията ви (лични и колеги). В бизнеса и финансовия сектор ще се изискват максимално спокойствие и предпазливост: ще трябва да кажете „не“ на всички, които ще проявят арогантност и ще искат да наложат мнението си. Вие сте доста изнервени от количеството събития около вас. Отпуснете се колкото можете. Тази седмица е много подходяща за почивка, релакс, духовно усъвършенстване, интроспекция. Уютът на родните стени ще се превърне в източник на вдъхновение, късмет и спокойствие за вас. Втората половина на периода е най-положителна, така че се посветете на занимания, които ви доставят удоволствие. Венера все още се движи през вашия партньорски сектор. С близкия си човек може да се насладите на невероятни моменти, прекарани заедно.

Благоприятни дни –3, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Везни – Ще имате много работа. Вашата креативност и оригиналност ще ви помогнат да направите важен ход в кариерата. Началството ще забележи упоритата ви работа и бихте могли да получите похвали, както и финансова награда. Използвайте вашите комуникационни умения за решаване на потенциални проблеми по дипломатически начин. Нужно е да обръщате повече внимание на различните дреболии, защото именно в тях се крие специално значение. Всяка досадна небрежност може да доведе до сериозни финансови загуби или смут в любовта. Венера ви настройва към нежни чувства и дава шансове за реализиране на вашите творчески способности. Внимавайте каква храна консумирате. Възможни са стомашни проблеми.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Скорпион –Ще трябва да постигнете баланс между работа и личен живот. Меркурий от знака Риби ви носи приятни промени в любовния план. С всичко това трябва да включите и време за почивка, както и лично за себе си. Ще се чувствате добре, но внимавайте за промени в настроението. Препоръчително е да оставите всички лоши неща (и мисли) зад себе си, за да не превърнете малките неприятности в универсални проблеми. Трябва да се пазите от лицемерие и лъжи от страни на колеги и непознати. Най-добре се избягват хора, които не са надеждни. За да имате повече късмет в любовната сфера, трябва да избягвате ревността и лъжите от ваша страна. Звездите и планетите съветват да се въздържате от повишена активност и инициативност в любовта: нека всичко да се случи, както съдбата реши.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 8, 9

Стрелец – Този период ще бъде много динамичен и благоприятен. Търсенето на мотивация не трябва да се отлага за по-късно. Успешно ще разрешите единична семейна ситуация. Ще бъдете много убедителни, така че не се колебайте да поемете риска и да излезете с някои идеи. Не подценявайте силата на мисълта и словото. Стрелецът трябва да каже хубави неща на себе си и на другите и тогава положителната енергия ще се върне в двоен размер.Седмицата е благоприятна за придобиване на нови знания и опит. Основното нещо е да не разкривате на другите своите планове за бъдещето, да се стремите към самостоятелност. Може да се посветите на романтиката и търсенето на любов.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 4, 5

Козирог – Двусмислено време, в което могат да се случат много необясними и неразбираеми неща.Тази седмица Козирозите ще могат да защитават своята гледна точка във всеки спор. Аргументирайте своето мнение, така че другите да го възприемат правилно. Може да си струва да преразгледате някои приоритети и житейски принципи. В любовта и във финансовата сфера трябва да се избягват приключенията (и рисковете). Ако искате да успеете, по-добре е да потърсите помощ. Това е неблагоприятен период за започване на нова връзка, но успешен за укрепване на любовните и бизнес връзките, за комуникация със семейството и приятелите. Уикенда е подходящо време за пътуване и разходки.

Благоприятни дни – 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Водолей – В работата е по-добре да се подготвите за динамична седмица. Представителите на този зодиакален знак имат шанс да успеят с минимални усилия. Благоприятен ефект върху късмета ще има дългосрочното планиране, предпазливостта и самочувствието. Ще се появят нови идеи, ще се увеличи мотивацията ви. Можете да станете прекалено амбициозни, но това не е лошо. Важното е да постигнете целите си. В края на работната седмица в трудни ситуации можете да разчитате на интуицията, която ще бъде подсилена от креативното настроение на звезди и планети. Възможно главоболие поради нервност. Отпуснете се с разходка сред природата в свободното си време. В любовната сфера ситуацията ще бъде по-малко благоприятна, но през уикенда ще се възстанови положителното настроение в любовта и в семейна обстановка.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 3, 8, 9

Риби – В началото на седмицата са възможни смущаващи мисли и негативни емоции, но те ще отстъпят до сряда, така че не прекратявайте делата си, ако нещо не се получи. Ще успеете да разрешите дилема в любовна връзка, бързо ще постигнете споразумение в спор. За да постигнете най-добри резултати по въпросите, ще трябва да се борите с апатия и умора. Ефективната медитация ще ви помогне в това. В любовната сфера трябва да решите какви са вашите чувства. Тази седмица ще можете да разберете как да се отнасяте към този или онзи човек – имате ли нужда от връзка или не. Отговорите ще се появяват постепенно. Също така може да възникнат нови вътрешни проблеми или препятствия в любовта. Търсенето на нов партньор сега едва ли ще доведе до някакъв резултат.

Благоприятни дни –3, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.