Вижте най-мистериозните ритуали за привличане на мъжете

любовна магия

Едва ли има жена, която да не мечтае да срещне идеалния мъж, с когото да преживее вълнуваща любов, да свие уютно гнезденце и да създаде семейство. Но какво да правят тези от нас, при които годините минават, а принцът на бял кон така и не идва?

Не се отчайвайте, дами! Вземете съдбата си в свои ръце и не разчитайте на случайността. Направете го с тези два ритуала, които ще ви предложим.

Първият ритуал ще ви подскаже дали любовта ще се появи скоро в живота ви. За да го извършите, трябва да си набавите кълбенце от естествена прежда с големината на кибритена кутийка.

Три нощи преди Пълнолуние извадете кълбото и започнете да го навивате на безимения си пръст, като едновременно с това изкажете на глас какъв мъж искате да срещнете скоро.

Опишете го съвсем детайлно, като изброите не само черти от външния вид и характера му, но и в каква сфера искате да работи, както и каква да е средата му.

След като навиете кълбото, махнете го от пръста си и го сложете под възглавницата си. Преспете с него и когато настъпи Пълнолуние, вървете в някой парк вечерта и погледнете към луната. Помолете я да донесе любов в живота ви, а след това поставете преждата под камък.

Отидете да спите и след три дни се върнете по светло на същото място. Ако преждата е размотана, намира се на друго място или изобщо я няма, значи скоро ще срещнете любовта. Ако е оставена близо до камъка, значи ще се запознаете с вашата следваща половинка покрай ваши приятели или роднини.

Ако обаче кълбото изобщо не е помръднало от мястото, където сте го поставили, това означава, че вероятно няма да срещнете истинската любов в следващата една година.

Ако първият ритуал не ви е показал резултат, който ви удовлетворява, значи е време да ускорите появата на точния мъж в живота си. Това може да се случи с помощта на втория ритуал.

инфо: pik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.