Влиянието на планетите до края на март

планети

Меркурий от 23 март става ретрограден до 15 април, но препоръките е добре да се спазват още пет дни след това. Ситуациите от този период ще изискват корекции, така че не залагайте на идеи, които са се появили по това време. През този период е възможна промяна в плановете във връзка с нова информация или промяна в позицията на онези, с които сте въвлечени в ситуацията.

Не започвайте нови проекти. Проектите започнали по това време, неизбежно ще се развият по друг план, не така както сте предвиждали. В този период избягвайте да подписвате договори, включително брачни. Може да има много закъснения и грешки в делата ви. Не се записвайте на курсове, не предавайте ръкописи, дипломи, разработки за проверка. Не отивайте на нова работа, освен ако нямате такава, не подписвайте трудови договори. Ако се наложи, подпишете само да един месец и когато той изтече, ще можете отново да подпишете, когато планетата вече няма да е ретроградна. Откажете се от важни преговори, не започвайте да работите с нови партньори, може да възникнат недоразумения. Не правете големи покупки, особено техника. Няма да бъдете удовлетворени, а и може да има скрити дефекти. Лошо време за пътуване. Може да довършвате започнатите дела. Подходящо е за среща със стари приятели и познати, особено, които отдавна не сте виждали.

На 23 март Венера образува квадратура към Плутон (действие от 21 до 26 март), което ще бъде причина за честите прояви на егоизъм и недостатъчно разбиране емоциите на другите. По това време можете по-добре да разберете желанието на сърцето си по отношение на друг човек, призвание, хоби или нещо друго, ако не се поддавате на разрушителни емоции. Тази комбинация увеличава интензивността на чувствата, сексуалните нужди, но може да доведе до конфликти в отношенията, основаващи се на ревност. Можете да се сблъскате с емоционална манипулация и изнудване. При нестабилни взаимоотношения може да се стигне и до раздяла. Не се изключва и принудителното разделяне. При този транзит се увеличава количеството на извънбрачните връзки, където е заложен стремежа само към сексуални отношения. Заради сексуално удовлетворение лесно ще се изпада под чужда зависимост и влияние. Може да възникнат конфликти около уреждане на наследствени въпроси. Следва да се избягват неетичните делови практики и финансови спекулации. За финансови решения и инвестициите не е добър период. Може да бъде подкопано вашето положение на работата ви и състоянието на здравето. Пазете ценните си вещи и собствеността си. Не бързайте да хвърляте обвинения, дори да са напълно основателни. Неблагодарността нарушава равновесието.

23 и 24 март са взривоопасни дни поради квадратурата на Слънцето с Марс (времето действие от 20 март – 03 април). Аспектът увеличава енергията, позволява да се справите с големи физически натоварвания, но тази енергия е трудно да се държи под контрол. Повишена импулсивност, раздразнителност, безкомпромисност, склонност към необмислени постъпки, бурно изразяване на протестите, което значително ще пречи на бизнеса и в отношенията. По това време често можете да се сблъскате с онези, които налагат своята воля с агресивно поведение, да се окажете в конкурентна ситуация.Има голяма вероятност от ескалация на конфликти, възникване на аварии, инциденти. Действията ще бъдат управлявани от гнева. Стремежът да се действа веднага може да създаде неприятности. Ако почувствате и най-малкия гняв във себе си, не го подхранвайте, не го раздувайте до по-големи размери. Вместо това се заемете с тежко физическо натоварване или спорт. Това ще ви помогне да намалите напрежението и да избегнете конфликтните ситуации. В тези дни не вземайте кредити, не трябва да давате заеми. Избягвайте да манипулирате чувствата на любимите хора. Пазете своето имущество и не се поддавайте на желанието да придобивате чуждото по нечестен начин. Въздържайте се от спорове, скандали и изричане на обидни думи към другите, правене на забележки. Най-неблагоприятно е времето за мъжете, които ще имат доста трудности. Бъдете внимателни зад волана.

Последният важен аспект в края на месеца е съвпадът на Венера с Уран на 29 март (времето на действие е 25 март – 01 април). За хората от творчески професии, дизайнери, художници, музиканти този аспект може да бъде много плодотворен. Може да им донесе нови идеи за въплъщението на недовършени образи и сюжети, сега ще могат по-детайлно да осъзнаят и да изработят това, което преди не се е вписвало в крайния образ или концепция. Ще почувстваме нужда да променим обичайната си рутина, да въведем новости в живота и отношенията си, да се срещнем със стари приятели, които не сме виждали от дълго време. Този период засилва романтизма, тенденцията към флирт, приключения, може да доведе до нови необичайни запознанства, приятелски отношения могат да се превърнат в романтични.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Как да използвате силата на планетите

Как работят планетите в нас ежедневно

Влиянието на планетите в първите 7 години на детето

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.