Внезапните идеи могат да се сбъднат веднага

pixabay.com

Луната е в знак Рак до 12:08ч на 28 октомври

Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост.

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Настроението става променливо и нестабилно. Нашите преживявания сега са по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Лунен календар – 21 лунен ден до 23:01ч на 27 октомври (от 22:06ч на 26 октомври)

С днешният лунен ден е свързана възможността да станем по-добри и да проявим рицарските си качества. Става преобразуване на вътрешната структура на човека.

Ден на творческа дейност и благотворителност. Неговите основни характеристики са доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Чуйте вътрешния си глас, днес той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва наоколо, за да станете част от света около вас. Добър ден за вземане на решения.

Дори и най-пасивните по природа хора днес ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се увеличи самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията. Добре е да срещнете стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте изясняване на отношенията.

Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятъра. За подобряване на кръвообращението и увеличаване на мускулния тонус, отидете на масаж, вземете парна баня, не се отказвайте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. Благоприятно за укрепващи процедури за косата, тонизиране.

За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

22 лунен ден от 23:01ч на 27 октомври до 00:03ч на 29 октомври

Слънчев календар – 11 слънчев ден – Трябва да можете да реагирате веднага на променящите се ситуации. Благоприятно е да се чуете с приятели от детството си. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.