Военен самолет на НАТО с четирима души на борда е катастрофирал в Северна Норвегия

pixabay.com

Американски военен самолет с четирима души на борда е катастрофирал в Северна Норвегия, съобщават норвежки медии, като се позовават на спасителните служби, предаде Ройтерс.

Самолетът Ви-22 Оспри (V-22 Osprey) е участвал в учение на НАТО под кодовото име „Колд Риспонс“ (Cold Responce), когато е изчезнал от радарите в 18:26 ч. честно време.

Апаратът е извършвал учебен полет и е трябвало да кацне в 18:00 ч. В района е имало лошо време с влошаваща се обстановка.

Говорител на спасителните служби е съобщил, че от въздуха е открито вероятното място на катастрофата, след като е получен авариен сигнал. Засега съдбата на екипажа е неизвестна.

източник: novini.bg

Вижте още:

Пентагонът предупреждава: Путин е близо до натискане на ядреното копче

Украинска астроложка каза кога ще приключи войната

Смразяващата реч на Путин – предупреждение, че нещата не вървят по план

Човекът, който попадна в 2749 година с интересен разказ за бъдещето на планетата

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.