Гадаене с цветята от 8 март

pixabay.com

Датата 8 март е специална за всяка жена, без значение от възрастта и статуса ѝ. На този ден дамите получават букети от любимите си хора, както и много други подаръци.

Цветята обаче не са просто израз на уважение. Чрез тях противоположният пол може да се опитват да ни предаде определено послание, използвайки символиката им.

Червената роза например е израз на пламенна любов. Аленият карамфил символизира страст, а розовият – топло, приятелско отношение. Слънчогледът пък е символ на позитивизъм и възхищение.

Трябва да знаете обаче, че с цветята от 8-ми март можете да извършите и едно простичко гадаене, което показва бъдещето на вашата връзка.

За целта трябва да си спомните какво е било първото, което сте си помислили, когато сте видели вашият партньор да стои пред вас с китките. Знайте, че тази мисъл сочи вашето отношение към него и след време.

В случай че сте получили букет от рози, спомнете си дали не сте се уболи на бодлите им. Подобен момент предвещава, че връзката ви може да бъде разклатена от трудности.

След това покажете букета на малчуган и вижте как ще реагира. Отношението му ще ви покаже какво смята вашият избраник за семейството и отглеждането на деца. Ако детенцето реагира позитивно, вашият любим ще бъде грижовен и внимателен родител.

Обърнете внимание и колко време цветята ще запазят своята свежест. В случай че запазят красотата си дълго, това е знак, че партньорът ви има сериозни намерения към вас и заедно ви очаква щастливо бъдеще. При обратното положение обаче не бива да храните големи надежди за връзката ви.

Вижте още каква е жената според името.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Гадание с часовник

Гадание с листо: Разберете дали ще се сбъдне желанието ви

Гадание разкрива дали добрият познат може да е следващата ви любов

Надникнете в бъдещето си с древно мароканско гадание

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.