Годишен хороскоп за 2019 г. – Лъв

В началото на новата година  съдбата ще бъде изключително благосклонна към вас. Каквото не си пожелаете – това няма да се случи. През януари ви предстоят изключително интересни срещи и много нови познанства с хора, с чието сътрудничество ще може да постигнете много в професионален план. Интересно предложение ще ви накара да опитате да тръгнете в нова насока в професионално отношение. Известно време ще трябва да съчетавате повече от една дейност.

Всичко това може да доведе до изтощение през февруари. Възможни са финансови затруднения. Не се колебайте да се обърнете за помощ към ваши близки и приятели. Краят на месеца ще ви даде възможност да си поемете въздух, като открие нови възможности за почивка за вас.

През март жаждата ви за свобода може да доведе до някои неразбирателства с партньора ви. Преценете добре кое е по-важно за вас и не рискувайте в личен план. Това е период, в който трябва да бъдете по-отговорни и внимателни със здравето си.

През април няма да ви липсват сили и вдъхновение. Това е подходящ момент да се хвърлите в неизвестното, започвайки нова работа или нов проект. В личен план ще сте доказали сериозността на отношенията ви с вашия партньор, така че в тази сфера не се очакват никакви проблеми. В края на април може да очаквате повишаване на доходите ви или извънредна финансова инжекция.

През май не бързайте да решавате всичко накуп. Започнете с решаването на проблемите, като ги подредите по приоритети и неотложност. Възможни са пътувания и ремонтни дейности. Пестете силите си, както физическите така и психическите.

Юни ще бъде шарен месец за вас. Ще преживеете своите моменти на възходи и падения. Някои представители на знака може да преживеят силни любовни вълнения. На други им предстоят промени в работата. Със сигурност личните вълнения ще се отразят на работата ви, така че бъдете внимателни. Възможно е да допуснете сериозни грешки.

Юли е подходящ месец за стъпки, насочени към повишение в работата. Представителите на знака, които все още търсят своя партньор е добре да не пропускат събития и мероприятия, където може да се срещнат с хора със сходни интереси.

През август е желателно да намалите активността и най-сетне и да си подарите заслужена почивка. Прекарайте свободното си време възможно най-близко до природата без излишен лукс и шум. Месецът не е подходящ за започване на нова връзка, но пък е добър момент за заздравяването, на вече съществуващи, отношения.

През септември промените ще нахлуят в живота ви. Жаждата ви за промяна може да се изрази, както в малки, така и в големи стъпки – от смяна на прическата до смяна на местоработата.

През октомври и няма да ви е скучно, особено ако имате деца. Ще се наложи да направите някои промени в режима и начина на възпитание. Бъдете пестеливи, тъй като са възможни неочаквани разходи. Бъдете внимателни към нови предложения в професионалната сфера.

През ноември ви очакват успехи на любовния фронт. Някои представители на знака ще бъдат толкова ентусиазирани, че може да се решат да направят предложение за брак на своята половинка. Пазете здравето си, особено ако страдате от хронични заболявания.

Декември ще ви зарадва с повишаване на доходите ви, което ще ви позволи да изпълните свои мечти и да направите близките си щастливи.

инфо: actualno.com

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.