Годишен хороскоп за 2019 г. – Риби

Още в началото на Новата година рискувате да се преуморите заради преследването на служебни задачи. Бъдете внимателни с финансовите начинания, тъй като рискувате в края на месеца да останете без пари. Емоциите ви през януари ще са в излишък, но тук човекът до вас ще ви помогне със своята подкрепа. Не забравяйте за роднините си, особено тези които имат нужда от помощта ви. Помагайки на другите ще помогнете и на себе си.

Февруари e месец за промяна на интериора и направата на освежителен ремонт. Самостоятелните представители на знака може да си подарят кратко пътуване. Някои от тях ще се впуснат в бурна романтична афера. Пазете здравето си и при първа възможност реагирайте навреме ако не се почувствате добре.

През март ще ви се наложи да положите повече усилия, свързани с работата и подобряването на финансовото ви положение. В личен план всичко ще е наред и оттам ще идва вашето вдъхновение.

Април е време, което да посветите изцяло на себе си – пътуване, масажи, спа процедури – каквото ви душа иска, но най-вече си осигурете спокойствие. Ако сте занемарили хобито си върнете се към него. Сега повече от всичко ще имате нужда от духовна храна.

Май е прекрасен месец за планиране на кратка почивка преди лятото. Това е период, подходящ за пътешествия и затова да се заемете с реализирането на скритите ви таланти. Ако имате някакви бизнес-идеи сега е времето да направите първите стъпки към осъществяваното им и да се покажете на света. Познанства с нови хора ще ви бъдат от полза.

Юни е време, което да посветите на отношенията ви с членовете на семейството и решаването на битовите въпроси. Няма да имате проблеми с бюджета, така че може да се разчита и на някои ремонтни дейности или на извънредна почивка. През този месец избягвайте струпвания на много хора на едно място и се пазете от преумора.

През юли ви предстои да покорите вашите върхове в кариерата. Очаквайте увеличаване на доходите и благоприятно развитие на бизнес идеите. Ще имате възможност да се запознаете с влиятелни хора. Семейните представители на знака може да имат някои разногласие с партньора си.

През август, докато останалите почиват, запретнете ръкави и не оставяйте на заден план служебните си задачи. Тогава ще имате възможност да постигнете двойно повече от обикновено. Няма да имате проблеми, свързани с парите. В края на периода  ще бъдете търсени за съветник.

Септември ще бъде изпълнен с любовни приключения. Бъдете внимателни, особено ако всичко изглежда прекалено идеално. Не си затваряйте очите за недостатъците на партньора. На един по-късен етап те може да се окажат неприемливи за вас.

През октомври са възможни някои трудности разочарования в работата. Ако е възможно останете да работите от дома и общувайте повече със семейството и приятелите. В средата на месеца творческите представители на знака ще имат своите успехи, които може да им донесат допълнителни доходи.

Ноември е време за пътуване тогава може да си позволите екскурзия в чужбина. Направете я изцяло по ваш вкус. Средата на месеца може да получите интересни предложения от ваши съмишленици и добри конкуренти. Няма да имате финансови проблеми. Очаквайте допълнителни доходи.

През декември ще ви е трудно да балансирате между личния живот и работата. Прекаленото бързане ще доведе до стрес и ще ви изтощи физически и психически. Още в средата на месеца планирайте почивка, за да възстановите силите си. В края на годината ви очакват приятни изненади.

инфо: actualno.com

Вижте още:

Черния хороскоп на древните гърци е ужасно точен! Уверете се сами!

Каква жена си според египетския хороскоп

Стар индиански хороскоп показва същността ни

Вижте истинския японски хороскоп

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.