Годишен хороскоп за 2019 г. – Стрелец

Януари посветете на семейството. Децата порастват бързо и много скоро ще разберете, че важните моменти са отминали. Не пропускайте това време и се опитайте да се сближите, колкото се може повече. Семейно събиране ще сплоти семейството и ще допринесе за усещането ви за удовлетвореност от живота.

През февруари ще се наложи да запретнете ръкави, тъй като в работата ще ви чака изключително много задачи. Това е време, в което да се изявите подобаващо, особено ако имате повече претенции за кариерното ви развитие.

По този начин през март вече ще може да се радвате на първите плодове на вашите усилия. Някои представители на знака ще може да се похвалят с финансова стабилност и нарастване на доходите. Помислете как ще е най-разумно да използвате придобитите средства.

През април планирайте кратка почивка, която да ви позволи да си починете и да съберете нови сили. Месецът е подходящ за извършването на профилактични прегледи. Ако възникнат проблеми със здравето ви никакъв случай не ги пренебрегвайте.

Май може да ви зарадва с навлизането на нови интересни хора в живота ви. Самостоятелните представители на знака може да започнат вълнуваща авантюра. Не пропускайте общуването – сега всеки контакт ще е от полза за вас.

През юни ще ви е трудно да се съсредоточите за работа, така че гледайте да разчистите работното поле през този месец, за да ви останат за изпълнение по-леки задачи. Започналата наскоро връзка ще се развива с бързи темпове и ще се радвате на взаимност и хармония.

Юли е подходящо време за атака на следващия кариерен връх. Всичко, с което се захванете ще се получава с лекота.

Август е вашето време за почивка. Опитайте се да си доставите всичко, от което имате нужда в здравословни рамки и без много излишни емоции. Това е добро време да започнете практикуването на нов вид спорт.

През септември бъдете сдържани и не бързайте да си правите прибързани изводи за хората. Някои представители на знака може да се замислят за смяна на служебното поприще. Не се колебайте да развиете своето хоби в по-сериозна дейност.

Ако го направите през октомври може да получите пари си постъпления от нея. Това е месец, в който живота ви ще бъде наситен със събития. Ще балансирате между семейния живот и работата.

През ноември няма да ви е лесно да обърнете внимание на всички, а всеки ще дърпа към себе си. За да няма обидени мобилизирайте всичките си сили и ресурси.

Декември може да ви донесе приятни изненади , като предложение за по-изгодна работа. Не се колебайте да натрупате опит в нова област.

инфо: actualno.com

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.