Годишен хороскоп за 2021 година (Втора част)

Везни – Тази година Везните ще могат да правят всичко, което са искали, но в миналото не са могли. За вас това е година на обновяване и поставяне на нови цели, които ще бъдат доминиращи в близко бъдеще. Основната ви цел е да направите вашата реалност по-красива и продуктивна, да бъдете по-спокойни. Това ще бъде хармонична, спокойна и красива година за вас, в която ще се изпълнят старите ви желания.

Ако не печелили достатъчно или ако не сте били адекватно уважени и оценени за свършената работа, няма да се колебаете да напуснете работното си място и да потърсите друго. Началото на годината е идеално за Везни за търсене на работа и нови бизнес възможности. За вас е важно другите да оценяват това, което правите, защото сте осъзнали колко усилия и време сте вложили в настоящата си работа. Що се отнася до финансите, те ще бъдат постоянни и ще бъдат по-високи в сравнение с предходните години. Препоръчва се обаче да не се инвестират пари в големи проекти и да не харчите големи суми като цяло. Купуването на апартамент, къща или стартиране на бизнес трябва да изчака, не е добре да бързате с това. Може да харчите пари само за по-обикновени неща и да бъдете изключително внимателни, когато подписвате договори.

Вашето здраве ще бъде стабилно до началото на август, когато може значително да отслабне имунната ви система и това да доведе до появата на определени заболявания. Трябва да се грижите за имунитета си и редовно да приемате витамини и добавки, да бъдете колкото може повече на чист въздух и да си почивате достатъчно, да спите повече. Трябва да избягвате нездравословни храни.

През 2021 година Везните ще са жадни за приключения, предизвикателства, нови любовни романи. Имате нужда от нещо, което ще ви развълнува, така че ако не го намерите в брака си (или връзката), ще погледнете извън него. Завръщането на Слънцето в романтичния сектор на Везните в края на януари и февруари всяка година, ще хвърля светлината на прожекторите върху сърдечните въпроси и ще създава романтично настроение. Преминаване през февруари към съвсем ново начало във вашите взаимоотношения е много вероятно и се появяват много възможности за развитие на нещо специално.

Любовта и връзките са в центъра на вниманието на много от вас, тъй като Юпитер и Сатурн се намират в любовният ви сектор през цялата година. Влиянието на тези планети прави възможни значителни промени в личния живот и може да се очаква те да бъдат към по-добро.

Вие сте романтичен знак на Зодиака, обичате да фантазирате, мечтаете, имате остро око за естетика и лукс и това се засилва в началото на септември. Тригонът на Юпитер и Венера може да ви донесе любовна история с епични размери, но също така ви насърчава да постигнете бизнес амбициите си.

Скорпион – Годината пред вас ще доведе до ситуации, към които ще трябва да се приспособите. Може да се чувствате по-малко контролирани от живота си от обикновено. Ще влезете в промени, които не очаквате с нетърпение, особено след като сте фиксиран знак. Но те имат за цел да ви запознаят с нещо ново, което иначе не бихте предприели сами.

Марс ще бъде във вашия знак от 30 октомври до 13 декември и тогава ще имате специален прилив на енергия, за да постигнете безкомпромисно всичко, което искате. Другите ще ви възприемат като доста напористи и доминиращи в този период. Плутон във вашият 3 дом все още може да ви донесе тъмни мисли и песимизъм от време на време, но също така и силно желание да проникнете в същността на нещата. Може да почувствате, че всички решения, които вземате, са доста трудни. Тази година няма да имате големи колебания в областта на работата, но все пак ще трябва да се адаптирате към определени обстоятелства. Бъдете внимателни с инвестициите и ако инвестирате пари, консултирайте се с някой, на когото имате доверие. Ретроградният Меркурий във Водолей от 30 януари до 21 февруари не е добър за решения, свързани със семейството или недвижимите имоти. Това е периодът, когато трябва да се избягва покупка или продажба на жилищна собственост.

Като цяло здравето ви ще бъде добро, но в крайна сметка, когато трябва да му обърнете малко повече внимание е периодът е от 15 септември до 30 октомври. Тогава може някои да имат проблеми свързани с бъбреците или главата и всичко по нея – очите, ушите, синусите и т.н. Можете да бъдете напрегнати през същия период, а освен това транзитът носи повишени страхове, безпокойство и безсъние.

Уран във вашият сектор на партньорство може да доведе до раздели или развод. Това повече ще засегне родените през втората десетдневка на знака. Връзката може да оцелее само с много свобода и толерантност или дори с временна раздяла, докато се уталожат отношенията.

Венера в знака Риби от 25 февруари до 21 март носи на свободните Скорпиони възможността да се влюбят. Това ще бъде период, изпълнен с романтика. В началото можете да криете връзката си от околните по някаква причина. Тайна любов е възможна и при преминаването на Венера през 12-ти дом в периода от 16 август до 10 септември. След това Венера ще транзитира във вашия знак и на мнозина може да донесе страстна любовна история, където може да има много ревност. Вашата управляваща планета Плутон в средата на ноември ще бъде в секстил със Слънцето във вашия знак, което ви носи голяма сила. Много хора могат да направят кардинални промени. Ще превърнете всичко негативно, болката и лошите си преживявания в желание да се биете, ако трябва, но да успеете. Този аспект носи също така силен сексуален импулс, който може да увеличи любовните подвизи и завоевания. Не е изключено да се породи любовна ревност и да се създадат любовни интриги, а може и да попаднете в любовен триъгълник. Марс във вашия знак през ноември създава секстил с романтична Венера и също носи засилени емоции и страсти.

Изобщо това е предизвикателна година за вас, що се отнася до емоциите. Тази година може да донесе много вълнение, приключения и може да бъде доста интересна и вълнуваща. Но ако търсите стабилност, по-трудно ще я намерите. Особено в периода от 7 януари до 4 март и от 31 октомври до 13 декември.

Стрелец – Тъй като вашият управител Юпитер, смени знака и влезе във Водолей, където се чувства далеч по-добре, отколкото в Козирог, очаквайте тази година вие също да се чувствате по-добре и да имате повече ентусиазъм, оптимизъм и жизнена енергия. Това е година, в която ще имате възможност да научите много нови неща. Юпитер и Сатурн ще бъдат във вашия 3 дом и това ще отбележи период, в който ще трябва да вземете важни житейски решения, в който нещата в живота ви ще зависят повече от вашия избор, отколкото от обстоятелствата. Изборите няма да са лесни и ще трябва да поемете отговорност за всяко решение. Връзките с братя и сестри и роднини като цяло ще изискват вашето внимание. Някои Стрелци може да са по-склонни към притеснения от обикновено, така че не си позволявайте да загубите оптимизма, който обикновено ви придружава.

2021 година ще бъде финансово трудна като цяло, но с много усилия можете да си осигурите всичко необходимо. Вярно е, че сега често ще възникнат неочаквани ситуации, които ще изискват непланирани парични разходи. Ретроградният Меркурий във Водолей от 30 януари до 21 февруари може да ви насърчи да вземате решения, които потенциално биха могли да бъдат грешни. Не е подходящ момент за закупуване на кола и изобщо бъдете внимателни при шофирането.

Morkadis

Лунното затъмнение на 26 май, което се пада във вашия знак, ще окаже влияние най-вече на представители на знака, родени през първата десетдневка. Слънчевото затъмнение на 4 декември, ще засегне повече родените през втората десетдневка на знака. И двете затъмнения носят промени в личен план, обрати в живота ви. Хората, с които отношенията вече са изчерпани, могат да напуснат живота ви и да се появяват съвсем нови, с които да започнете нова житейска фаза. Помнете, че ефектът от затъмненията продължава няколко месеца след тях.

Уран в 6-ти дом (работата и здравето) носи внезапни промени в деловите (бизнес) плановете. Можете също така да смените работата няколко пъти, докато намерите подходяща. Това са внезапни и неочаквани събития в тази област. Отнася се основно за Стрелците, родени през втората десетдневка на знака. Това е аспект, който има за цел да ви насочи към нещо ново и към риск, който никога не бихте поели, ако не бяха някои неочаквани обстоятелства. Тези, които са готови да се впуснат в реализация на нови идеи, могат да постигнат голям успех. Дори ако това би включвало промяна на професията.

Тази година е препоръчително редовно да се наблюдават хормоните и особено щитовидната жлеза. Може да се чувствате напрегнати и нервни. В периода от 7 януари до 4 март се грижете по-специално за здравето си, защото това е най-чувствителният период през цялата година.

От края на март до средата на април, когато Венера ще транзитира през знак Овен във вашия 5-ти сектор (любовта), можете да се влюбите. Друг прекрасен период за любов, който отново може да донесе повече възможности, е от 9 май до 2 юни, когато Венера е в Близнаци. От 11 септември до 7 октомври, когато Венера е в Скорпион е възможно запознанство с човек, който ще ви привлича силно физически, а любовта може да бъде е забранена. Ще трябва да сте нащрек, тъй като възможностите ще ви намерят там, където най-малко очаквате.

Козирог – С излизането на Сатурн от вашия знак ще почувствате облекчение, защото житейските уроци, от които се нуждаете, са усвоени. Имате по-големи шансове през следващата година навсякъде и по принцип: в любовта, на работа, в печеленето на пари и по отношение на здравето.

Сатурн е вашият управител на знака ви и тази година той ще дирижира вашият живот. Ще ви накара да търсите повече лична свобода и независимост в живота си. Ще ви помогне да се измъкнете от утъпкания път, може би дори да започнете нещо съвсем ново. Търпението, което имахте досега, ще бъде възнаградено. Няма особено предизвикателни аспекти, които засягат знака ви тази година, така че можете да очаквате наистина благоприятни обстоятелства, които ще ви подкрепят. Ще почувствате стабилност и ще можете да реализирате плановете си без изненади. От 15 септември до 30 октомври с транзита на Марс във Везни можете да постигнете значителен делови или бизнес успех. През този период ще бъдете доста борбени.

Вашата ценностна система може да се промени сега и можете да започнете да оценявате неща, на които досега не сте обръщали толкова внимание. Самочувствието ви вече ще бъде изградено на по-здрава основа. Плутон във вашия знак продължава да трансформира вашата личност на най-дълбокото ниво. Само че тази година ще го почувствате по-малко интензивно.

Основната промяна се очаква в областта на финансите. Много от вас ще решат да търсят нови източници на доход и ще успеят в това. Ретроградният Меркурий във Водолей от 30 януари до 21 февруари не е благоприятен обаче за финансови решения, затова избягвайте през този период. Парите, които очаквате да получите, може да закъснеят.

Тази година здравето като цяло ще е по-добро. Можете дори да намерите решения на проблеми, които ви измъчват от дълго време или които са хронични. Бъдете внимателни в периоди на ретрограден Меркурий, защото през тях потенциално може да ви създаде проблем. Възможни са проблеми с налягането, сърдечно-съдовата система или вените. От 30 май до 22 юни е възможен проблем с белите дробове, а от 28 септември до 18 октомври обърнете внимание на бъбреците. Това важи особено за хора, които вече имат споменатите проблеми.

Женените Козирози могат да очакват по-стабилна ситуация. Ще бъдат доволни от връзката с партньора си. Ще почувствате разногласия помежду си, когато Марс е в знака на Рак от 24 април до 11 юни и тогава има възможност някои изхабени връзки да прекъснат.

За тези, които имат връзка, времето  от 8 януари до 1 февруари, докато Венера е във вашия знак ви носи много красив период за любов, в който някои от вас ще решат да се оженят. Венера ще бъде във вашия любовен сектор от 15 април до 9 май и тогава това също е чудесна възможност да започнете нова връзка. Други особено благоприятни периоди за любов от 3 юни до 27 юни, както и от 6 ноември до края на годината.

Водолей – Вие най-много ще усетите влиянието на Сатурн и Юпитер, които променят позицията си и вече ще са във вашия знак през 2021 година. Това ще ви донесе големи житейски промени и ще влезете в напълно нова фаза от живота. Радостни възможности ви очакват зад всеки ъгъл.

Много Водолеи ще имат чувството, че започвате да градите живота си от нулата. Този нов цикъл може да ви донесе решения като заминаване в чужбина и започване на нов и различен живот там. Можете да започнете нов бизнес, различен от този, който сте развивали досега, който ще промени ежедневието ви и ще изглежда по различен начин. Тази година ще имате възможност да печелите повече.

Във вашия живот ще влязат нови хора, с които ще се сближите и които ще продължат да присъстват във вашия живот. Можете да се присъедините към сдружение или група хора, събрани около една и съща идея. Много от вас ще решат да се оженят тази година и да създадат семейство. Ще срещнете много щастливи обстоятелства, но и увеличаване на задълженията и приспособяване към новите условия на живот. Очаквайте предизвикателства в областта на работата, както и възможни разногласия, когато Марс е в знака Рак от 23 април до 11 юни.

Плутон във вашия 12 дом продължава да ви трансформира на психологическо и духовно ниво. Тази година съветът е да въведете нови житейски навици, да промените диетата си или да започнете да тренирате.

Марс в Телец от 7 януари до 4 март носи възможни конфликти с членовете на семейството, особено по отношение на финансите. А предизвикателствата във връзката с партньора, възможни кавги и евентуално раздяла се очакват с транзита на Марс в Лъв от 11 юни до 29 юли. Други по-опасни периоди са от 5 март до 23 април и от 12 юни до 29 юли. Съветът е да се опитате да не реагирате импулсивно на провокации, които могат да дойдат от страна на партньора.

В началото на годината може да ви хареса човек, който е зает, така че някои от вас ще влязат в тайна връзка. Венера във вашия знак ви носи чудесни възможности за любов от 2 февруари до 24 февруари. От 30 май до 22 юни ретроградният Меркурий в Близнаци ще преминава през вашият любовен сектор. Някои ще трябва да правят избор между двама души и много от вас ще се окажат в паралелна връзка. Връзката, която започвате в този период, може да бъде интересна за кратко време, но няма да бъде трайна. Този период носи и помирение с някой от миналото.

2021 е важна година за вас, тъй като навлизате в нов жизнен цикъл. Нещата в живота ви вече няма да бъдат същите и колкото по-бързо се адаптирате към промяната, толкова повече успех ще имате в много области на живота.

Риби – Тази година Рибите ще преживеят голяма промяна в психологически и духовен план. Сатурн, който влезе в 12-тия ви дом, където ще остане цели две години, може да бъде неудобен и труден, защото ще имате чувството, че имате по-малко свободна воля и че трябва да се адаптирате повече към обстоятелствата. Единственото решение сега е да се научите да приемате обстоятелствата и промените, които предстоят, защото те са неизбежни.

Периодът е благоприятен за творчество, както и за ново начало. Рибите имат всички условия за постигане на целите си. Всички трудности ще бъдат разрешени и сведени до минимум. Уран в 3-ти дом носи внезапни промени в решенията тази година, така че ще се държите съвсем непредсказуемо. Връзките с братя или сестри, както и роднини могат да бъдат обтегнати. От 22 март до 14 април Венера в Овен ви дава възможност да увеличите доходите и да спечелите страхотни пари.

Възможно е да има дестабилизация в сферата на работата, след което ще решите да си намерите нова работа. Някои представители на знака могат да получат предложение за интересна нова позиция. Но не всеки ще се реши да направи крачка в неизвестното и да изостави сегашната си стабилна работа.

Рибите трябва да бъдат особено внимателни към здравето си през студените месеци. Настинките трябва да се лекуват под лекарско наблюдение. Без самолечение!

Партньорът може да бъде доста критичен към вас и да започне да ви провокира, когато Марс отиде в Дева от 30 юли до 14 септември. Не са изключени кавги с любимия човек. Проявете разбиране, любов и нежност, тогава всички проблеми ще изчезнат. А феноменален период за любов ви очаква от 25 февруари до 21 март с преминаването на Венера през знака Риби. В живота ви ще има повече романтика и емоция.

С експанзивния Юпитер, който посещава знака ви през годината от 14 май до 27 юли, можете да смятате 2021 г. определено за вашата година. Щастието и изобилието са пред вас, но около 21 юни ще почувствате прекрасното влияние и на водния тригон между нежната Венера и мечтателния Нептун, който е вашата управляваща планета, като ви очаква чудесен период за флирт, нови любови, творчество, идеи и разширяване на хоризонтите ви. Никоя мечта не е непостижима, затова оставете чувствата си да ви завладеят и да тръгнете по пътя на звездите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.