Годишен хороскоп за 2022 година – това обещават звездите

pixabay.com

Овен – Скъпи Овни, 2022 година ще бъде важна година за всички родени под този знак. Ще бъдете амбициозни и готови да се осмелите да поемате рискове. Това е подходящият момент да направите промяна в живота си. Ще изпитате удовлетворение, но и ще срещате трудности, моменти на криза, важното е никога да не губите самочувствие и увереност в себе си. Ще прекарате напрегнати моменти, но благодарение на Сатурн, който ви помага да се организирате, за да бъдете още по-ефективни и който ще подкрепя вашите проекти, ще можете да запазите курса, ограничавайки отклоненията. Вашата цел е да видите амбициите си да успеят. Планетата на щастието Юпитер също ще се намеси и ще ви окаже огромна подкрепа. Благодарение на влизането ѝ във вашия знак през май, късметът ще е на ваша страна. От там нататък знаете как да разпознавате и да се възползвате от възможностите, които ви се представят. Успехът е близо. С каквото и да се заемете, сега можете да успеете!

Когато Слънцето навлезе в Овен, можете да предприемете повече действия и инициатива и да се стремите да правите нови неща. Новите ви нагласи или новите ви знания могат да донесат нови насоки в личния и професионалния ви живот.

Важно е да се грижите за здравето си, за да имате достатъчно енергия и сила през цялата година. Като цяло със сигурност няма да ви липсва ентусиазъм, но се пазете от нервна преумора или някои промени в настроението, особено през първото тримесечие, когато ще чувствате лек спад в жизнения си тонус. По-късно, малко по малко, ще откриете своя вътрешен мир.

Вашият социален живот и приятелства, както и всякакви групови ангажименти, в които участвате, изискват особено внимателно отношение тази година, тъй като потенциалът за хаос е много голям. Не се оставяйте да бъдете увлечени от лични илюзии, суета и лъжи, дори тези на другите към вас. Осъзнайте, че огледалната игра е активна във вашия живот: ако сте честни, внимателни и търпеливи, не се увличате от прекомерно желание за арогантност и поддържате смирението си, можете да се отървете от фалшиви приятели и енергийни вампири, които просто източват енергията ви. Не пренебрегвайте гласа на интуицията си, за да избегнете превратностите на съдбата.

В периода от 11 май до 28 октомври Юпитер ще ви подари чисто любовно щастие. Независимо дали мечтаните срещи, дългоочакваното кандидатстване или семейното планиране, много неща вече са възможни. Всеки, който е необвързан, трябва да се подготви за нови контакти и любовни връзки.

Телец – Скъпи Телци, 2022 година ще бъде белязана от много вдъхновение и добра доза търпение. Можете да бъдете сигурни, че всичко, което започнете през новата година, може да бъде дълготрайно, независимо дали става дума за връзка, работа или ново начинание. Можете да очаквате розови перспективи за кариерата. Януари все още е малко труден и изисква много от вас, но през февруари ще възстановите пълната си сила.

2022 година ви е подготвила много интересни събития и значителни промени. Вярно е, че няма да мине без конфликтни ситуации, напрежение и стрес, но всичко ще е за по-добро. Уран  продължава да дава тласък на вашата дързост, но Сатурн все още възпира шансовете ви за напредък, като ви поставя реални препятствия и неуспехи; като алтернатива, може да са вашите собствени страхове, които ви блокират. За щастие  Юпитер носи положителни вибрации и ви насърчава през първата половина на годината; след това ще трябва да разчитате повече на уменията си, отколкото на късмета.

Понякога ще са необходими минимални усилия от ваша страна, друг път повече ще е необходимо да се потрудите, за да постигнете целите си. Много е важно да се вслушвате навреме в съветите на надеждни и доверени хора, да не пренебрегвате гласътна собствената си интуиция и да използвате своевременно достоверна информация.

Тази година, дори повече от другите, можете да разчитате на безотказната подкрепа на най-близките си приятели и семейство, особено когато се чувствате уморени и се нуждаете от съвет. Като цяло се радвате на добра физическа форма, въпреки това, някои месеци се случва да сте малко прекалено нервни.

През 2022 г. ще сте в настроение за нови преживявания. Уран подхранва жаждата ви за приключения и ви прави особено отворени за нови неща. Въпреки това, не забравяйте да се изключвате от време на време от външния свят; релаксацията междувременно е полезна за тялото ви и да можете да имате повече сила за предстоящите събития.

Още през април любовната крива се покачва бързо нагоре. Можете да запалите нови огньове и да изживеете много романтични часове. Ако сте сами все още, това е подходящата година да намерите своята половинка: осмелете се да провокирате съдбата!

Близнаци – Скъпи Близнаци, 2022 година за вас ще бъде като космически танц, пълен с вдъхновение и действие. Ще бъде важна година, която ще възнагради усилията и упоритата ви работа.  Още в началото на годината задавате огромно темпо. Вие сте пълни с енергия и вършите много работа. Решителни и уверени в способностите си, упоритостта и постоянството ще ви се отплатят, особено от второто тримесечие нататък.

Хороскопът ви за 2022 година носи както възходи, така и падения. Най-трудната част от годината ще бъде от януари до средата на април. След това останалата част от годината трябва да протече по-гладко. Меркурий ще насърчава вашата изобретателност и гъвкавост. Опитът да контролирате всичко обаче, е рецептата за провал.

Пред вас се откриват отлични възможности за професионално израстване. Ще можете да укрепите авторитета си в обществото. Въпреки това си струва да запомните, че стремежът към власт може да разруши отношенията с другите. Юпитер и Сатурн ви предлагат ентусиазъм, любопитство и оптимизъм.  Сатурн ще ви подкрепи по отношение на организацията, но ще трябва да поддържате контакт с реалността, за да осъществите проектите, които сте предприели през 2021 г. Благодарение на Юпитер в Овен от 11 май до 28 октомври можете да разчитате и на фактора късмет. Това е вдъхновяващо време за вашите проекти.

Morkadis

Пазете се от Нептун, който понякога ще ви накара да вдигнете летвата твърде високо. Като цяло обаче вие сте в завидна форма, освен през ноември, когато сте принудени да намалите темпото! Ще имате възможност да удовлетворите желанията и амбициите си, стига да не прекалявате. Изложени сте на повишен риск да станете жертва на финансови измамни схеми. Преди да инвестирате пари, трябва да съберете пълна информация за проекта и хората, които стоят зад него. Трябва да се доверите на фактите, а не на сладки думи.

В любовта ще намерите някаква стабилност. На сантиментално и емоционално ниво ще срещнете много хора и ще прекарате хубави моменти. Представителите на въздушната стихия през 2022 г. могат да разчитат на факта, че много идеи, дори и най-смелите, могат да се сбъднат без много усилия. Но придавайки на плановете ви такъв шеметен успех, съдбата може да ви обърне гръб в любовните афери и да изпрати на мнозина несподелени чувства.

2022  ще бъде година на трансформация за вас, тъй като започва веднага с ретроградна Венера транзитираща през вашия 8-ми дом на прераждането до 29 януари.

Рак – Скъпи Раци, 2022 година ви носи вдъхновение и трябва да използвате това време, за да изпълните мечтите си и да стимулирате креативността си, да бъдете гъвкави и отдадени с цялото си сърце. Необходимо е да имате ясна цел, фокус, но да не се придържате към нищо, защото животът може да ви изненада. Освен това е необходимо да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нещо ново с повече смелост. Вярвайте, че Вселената ви носи красива дъга и в края на годината, ако запазите този фокус, ще можете да се насладите на гърнето със злато.

Юпитер и Нептун работят за вашия успех и насърчават вашата креативност през първата част на годината. Това е страхотно начало! Уран ви предлага нови дейности, не ви липсват идеи или проекти, освен това ще ви предложи красиви възможности за бъдещето, от вас зависи да се възползвате от тях. От юни нататък вашата еволюция като цяло е по-бавна и по-сложна. Сатурн ви дава силата и увереността да вървите направо по пътя си. Юпитер от средата на май до края на годината, ви гарантира добро настроение и воля.

Първата част от годината ще ви донесе много благословии. По-късно, между май и октомври, ще се сблъскате с някои усложнения, които могат да ви накарат да се чувствате напрегнати. След октомври обаче останалата част от годината ще протече по-спокойно.

От 24 януари до 6 март Венера, Марс ще бъдат в Козирог, както и трайно закотвеният Плутон. Това ще направи вашия любовен живот кротък и спокоен. Ако сте се карали с партньора си напоследък, тези битки ще затихнат. Вашите любовни отношения ще станат по-вълнуващи и чувствени през април, тъй като Венера и Марс влизат в Риби. Любовният ви живот отново ще бъде спокоен, когато Марс влезе в Телец през юни. Това спокойствие ще остане до октомври, когато Венера навлезе в Скорпион.

Началото на годината ще донесе и леки здравословни усложнения. Пазете се от настинки или случаи на грип. Обградете се с хора, които ви обичат и се грижат за вас и се пазете от онези, които се опитват да омаловажават успехите ви. Юпитер оказва силно влияние върху социалния ви живот през 2022 г. Ще имате страхотни нови възможности да придобиете нови приятелства. Така че не забравяйте да се възползвате от всяка една от тези възможности, които можете! Въпреки това, бъдете внимателни между май до октомври, тъй като Юпитер в Овен може да привлече грешните хора.

Лъв – Скъпи Лъвове, през 2022 г. щастието е вашият приоритет. Годината е изключително стимулираща за вашият творчески знак и която ще придаде инерция на вашите дългосрочни планове. Първите няколко месеца са свързани с непредсказуемост. Ще имате нови възможности и ще се открият нови работни места пред вас. Бъдете търпеливи и изчакайте подходящият момент.

Усещате ли как земята се движи под краката ви? Уран се е установил трайно в Телец, а присъствието му там все още разтърсва нещата в кариерата ви. Обстоятелствата непрекъснато се променят и стремежите и плановете, които са ви давали усещане за цел в миналото, може вече да не изглеждат толкова сигурно нещо. Това може да бъде стресиращо. Но може да бъде и катализатор за радикална преориентация или реорганизация!

Вие сте нетърпеливи да излезете на сцената, да изследвате неизследвани територии и да откриете нови хоризонти. Независимо дали средата е готова или не, вие сте там и знаете как да се наложите! Други влияния обаче предполагат, че може да е по-разумно да се забавите малко.

Това е изключително важна година за вашия горещ знак, Лъвове! Толкова много неща се случват, че често е трудно да проследите всички прекрасни ползи, които се подготвят за вашия знак! Съответно през 2022 г. ще се сблъскате с невероятни изпитания на вярата. Ще има и някои емоционални изпитания и енергийни промени, но с вашето авторитетно присъствие ще можете да се справите с всичко това с лекота. Тазгодишните лунни затъмнения ще задействат някои важни цикли, които подчертават вашите лични зони на себеизразяване, професионални взаимоотношения и развитие. С Юпитер в Риби икономическият сектор в живота ви също ще бъде стимулиран.

Ако в последно време сте загубили себе си и блясъкът ви е избледнял, през 2022 г. ще излезете напред и отново ще станете главни герои в живота си. Ще начертаете нов курс и ще поставите основите на бъдещето само със съюзници до вас.

Съветът към вас е тази година да не правите големи житейски стъпки, защото нямате капацитета на звездна подкрепа по отношение на радикални промени и действия.

Дева – Скъпи Деви, 2022 година ще бъде година на действие, разширяване и постижения. Годината няма да е проста от професионална и лична гледна точка: промени, емоционални турбуленции, несигурност, неочаквани събития и изненади, някои приятни, а други по-малко. За щастие, вашият оптимизъм и преливаща енергия рядко ще ви напускат. Ще трябва да поддържате точен курс и структурирани планове, за да не губите енергията си!

В началото на годината ще има напрежение, свързано със стари нерешени проблеми. Осъзнайте нагласите си, преди да се случат ситуации, които ще бъде невъзможно да върнете назад по-късно. Препоръчва се да действате с мъдрост и спокойствие, в противен случай всичко може да се развие толкова интензивно, че да доведе до трудно смилаеми последствия, като интензивни конфликти както в личния, така и в професионалния живот.

Сатурн подчертава тежестта на вашите отговорности, но благодарение на Плутон и Уран вие запазвате своята независимост. 2022 г. може да донесе стабилност и постижения, но изисква добра доза самозащита, постоянство, а не инат и настойчивост, в противен случай може да изпитате дълбоки кризи. Предстои ви хубав период през пролетта и лятото, но от септември има по-сериозни уроци да учите, както по отношение на работа и кариера, така и в житейски план.

Дните през новата година, които трябва да бъдат зачеркнати в календара за всякакви нови работни места, начинания и сериозни споразумения или събития, са, когато Меркурий става ретрограден. Затова началото на годината е малко трудно за вас, но през февруари Венера вече е директна в дома ви на любовта, така че е възможно да имате сериозно любовно увлечение, нови връзки и други хубави неща. Дори да срещнете съвсем нов човек, ще имате силното усещане, че вече се познавате отнякъде. Юпитер ще насърчава вашите романтични отношения до средата на май. Трябва да имате бързите рефлекси и дързостта да се възползвате от възможностите, които животът ви предлага.

Здравето на Девите е много деликатно нещо, така че трябва да бъдете много внимателни. Забавянето или отлагането на грижите за здравето може да се окаже сериозна грешка.

Осигуряването на дисциплина върху вашите инстинкти, е гаранция за безопасност и успех през новата година.

Везни – Скъпи Везни, както всички кардинални знаци, и вие може да имате предизвикателства през 2022 година още през януари. Венера, вашата управителка, е в ретроградност през целия януари в знака Козирог, което може да бъде много стресиращо и травмиращо за представителите на знака. Повечето от трудностите идват от посока на дома и семейството. Възможно е тази година да донесе предизвикателства,само за да може да осъзнаете истинската си същност, своята автентичност и това, което искате от дълбините на душата си.

2022 година може да бъде белязана от много съмнения и необходимостта да останете фокусирани, но запазването на този фокус ще се случи само чрез напористи решения, без да позволявате нещата да се случват от само себе си. Ако оставите нерешителността да надделее или да запазите позицията на отлагане (да решите да не направите или да не решите изобщо) може да бъде път към една хаотична година, пълна с възходи и падения, почти без или с малко постижения.

2022 година за Везните ще бъде голямо изпитание за вяра, търпение и любов. Появяват се много предизвикателства поради необходимостта да останете търпеливи и да се научите как да се справите с хаоса, който ще трябва да се изживее тази година.

Стомахът е много чувствителен тази година, така че е добре да се обърне внимание на храненето и храносмилателните органи, а жените и на репродуктивните органи.

Така че тази година можете да очаквате много предизвикателни емоционални процеси, но в крайна сметка те ще донесат растеж, еволюция и пробуждане! Вашата индивидуалност ще трябва да изплува, защото най-вероятно се чувствате задушени от своите колеги, приятели, семейство или дори лични взаимоотношения, така че мнозина могат да изживеят една по-самотна година, година на празнина, с много силна нужда да се „поровят“ в себе си, за да дадат нова посока на живота си, в противен случай те ще продължат да се чувстват изгубени и задушени.

Ако имате смелостта да бъдете свободни, можете да отидете да живеете сами, да пътувате в чужбина, да промените професионалното си поле на действие или да направите голяма промяна в живота си през новата година, търсейки повече автономия и личностно израстване.

Не се колебайте да изживеете нови неща… Страхът може да бъде саботьорът на всички добри неща, които могат да дойдат!

Скорпион – Скъпи Скорпиони, 2022 година може да донесе популярност, успех и удовлетворение на мнозина от вас. Но това осъзнаване няма да дойде без постоянство и смелост. Останете фокусирани върху своите планове и цели, без да се отклонявате твърде далеч от първоначалното. За тези, които търсят работа, това е годината на възможността да се развиват, особено да се преоткриват, вярвайки в творческия си потенциал. Юпитер в Риби също ще ви помогне да извадите талантите си на повърхността, да ви направи по-креативни и може би да проправите нови пътища в кариерата си.

През 2022 г. Плутон изостря интуицията ви, а Юпитер и Нептун ви дават увереност във вашите проекти и насърчават вашия успех. Късметът ще ви съпътства, особено през първите пет месеца на годината. По-късно напредъкът ви ще бъде по-труден.

Тази година може да бъде пълна с енергия, но ако насочвате невероятната си сила в грешна посока, тя очевидно може да има отрицателно въздействие върху живота ви, така че определено си струва да се опитате да помислите внимателно, преди да вземете важно решение. Понякога може да се окажете в ситуация, в която не знаете какво да правите, кое би било правилното решение. Не се безпокойте. Приятелите и семейството могат да ви помогнат много, просто трябва да споделите и да слушате тези, които са близки и доверени хора, тогава не можете да сгрешите.

Тази година ще изисква от вас ангажираност и лоялност към хората, с които живеете, без да се жертвате. През февруари и март ще трябва да напомните на някои хора за вашите приоритети, дори ако това означава да се дистанцирате от някой, който е твърде настойчив. Обстановката се прояснява през април, май и юни, но от юли отрицателна астрална конфигурация рискува отново да влоши нещата. Април и пролетта носят глътка свежест и романтика.

През новата година ще се опитате да намерите златното сечение между стабилността и независимостта. Ще искате да подновите живота си и вашите взаимоотношения, лични и професионални, ще преминат тест на изпитания, като в същото време новите лица ще играят решаваща роля. През 2022 г. ще бъде възможно да се създадат нови приятелства. В живота ви ще влязат нови хора, които ще ви позволят да изразите себе си и да живеете по-свободно.

Стрелец – Скъпи Стрелци, може да има много възможности за избор през 2022 г., които биха могли значително да променят живота ви, така че „големият въпрос“ ще бъде дали искате промяната да се случи. Като цяло ще имате страхотна година, пълна с нови преживявания и ситуации, от които можете да научите много.

През 2022 г. ще трябва да следите финансите си и да избягвате да правите твърде рисковани инвестиции. Удоволствия няма да липсват, упоритата работа ще бъде възнаградена с успехи и важни постижения. Благодарение на Юпитер в Овен от 11 май до 28 октомври,  в края на годината ще пожънете успех и признание.

Като цяло ще бъдете през 2022 г в страхотна форма. Ще имате излишна енергия, но внимавайте да не прекалявате. Не работете твърде много, правете често почивки, водете здравословен начин на живот (спорт и добро хранене) и прекарвайте време с тези, които ви обичат:  благополучието на тялото и ума вървят ръка за ръка.

От февруари, вашият любовен живот може да приеме неочакван обрат. През октомври и ноември е възможно пак да усещате пеперуди в стомаха си.

2022 година за Стрелците ще бъде призив към душата да се освободи от илюзиите и това може да бъде болезнено за някои, особено за тези, които пренебрегват своята творческа и интуитивна енергия. Така че ето предупреждението: бъдете внимателни с любовните отношения и служебните партньорства. По-близките взаимоотношения могат да бъдат предизвикателство, може да бъде трудно именно защото ще се развият вътрешни проблеми. Тази година пътят към духовното осъзнаване ще се отвори за вас. Това ви позволява да получите прозрения, които могат да служат като лек за стари семейни проблеми, които все още са проблем. Имате възможност тази година да развиете емоционалната си интелигентност. Оставете логиката настрана и се доверявайте на интуицията си. Има неща, които не можете да промените, но можете да решите как да се отнасяте към ситуацията.

Като цяло, можете да очаквате страхотна година и ако сте били сами досега, любовта може да намери и вас. Ще бъде късметлийска година, дори ако понякога трябва да минете през трудности и спънки. Годината на Юпитер – вашият управител – има много специални неща подготвени за вас.  Да оценявате живота и да го живеете пълноценно е това, за което става дума.

Козирог – Скъпи Козирози, 2022 година за вас е година на победи, решения, напредък, разширяване и приключения! Но това не се случва без отдаденост, ангажираност и дух на смирение. Периодът може да донесе и малко изолация и самота за тези, които поддържат изключително твърда и критична поза.

Козирозите може да имат много натоварена година, изпълнена с работа, да вършат хиляди неща едновременно, да поемат много ангажименти, но внимавайте с безпокойството и стреса, което може да достигне голямо ниво, компрометирайки вашето здраве. Осъзнайте дали всичко, което правите, е наистина необходимо и е свързано с това, което желаете в сърцето си. В професионален план останете настойчиви, дори ако неочаквани събития или противници могат да ви дестабилизират. Последните месеци на годината ще изискват повече внимание и усилия: ако чувствате, че сте на границата на издръжливостта, не се колебайте да поискате ръка за помощ.

Годината е много благоприятна за самоусъвършенстване и за ново учене и курсове, така че трябва да се възползвате максимално. Ценете своето, но знайте как да останете смирени в тази траектория.

2022 г., ще ви донесете един вид прераждане на вашето съзнание и ще се освободите от концепции или предразсъдъци, които само ви дистанцират от това, което наистина има значение. Няма да е лесно да продължите напред по пътя на промяната, но вашият напредък и постижения зависят от това да се отдалечите от старите погрешни представи, които сте имали за себе си и за света.

За любовта 2022 г. обещава да подобри съществуващите взаимоотношения, не без някои предизвикателства предварително, но те може да бъдат страхотен тест за любовта, така че връзките ще бъдат поставени на изпитание. Юпитер ви подтиква да се забавлявате, да бъдете по-безгрижни и свободни, особено през първата половина на годината. Тогава семейният живот и децата стават ваш приоритет. Необвързаните ще могат да се срещнат с някой специален извън рутината, като например на курсове или пътувания.

Водолей –  Скъпи Водолеи, през 2022 година ви се случват съдбовни промени. Можете да преоцените досегашните си постижения и неуспехи, можете да правите разлика между важни и неуместни неща. Ще имате мъдростта да промените това, което е било разочароващо и трудно в работата или в личния ви живот досега. Изминали сте дълъг път, сега гледате към бъдещето с ново око. Вашият начин на мислене, отношението ви към хората и нещата се променят изключително много, правейки духовния ви живот по-богат. Вашите изпитания са към своя край, ще възвърнете своята независимост, обективност и яснота. Ще изпитате творческата сила на мисълта, вашите желания ще станат реалност. Вече няма да сте този човек, който бяхте. Ще гледате на света от различна гледна точка. Ще можете да взимате добри решения, вашите действия ще говорят вместо думите.

Професионалният живот и финансовото състояние ще се характеризират с постоянно редуване на загуби и печалби. С вярата си можете да превърнете надеждите си в конкретни действия. Вашите печалби ще растат в дългосрочен план, въпреки временните трудности. Пред очите ви се разкрива образ на по-добро бъдеще, но все още имате работа в настоящето.

Това е идеалният момент за укрепване на връзките, като се опитвате да донесете възможно най-много радост и щастие на партньора си. През годината планетите понякога могат да причинят минимална нестабилност в отношенията ви, но бъдете спокойни, това е временно. Разрешете всички недоразумения и премахнете всички негативи, които могат дори минимално да засенчат отношенията ви. В никакъв случай не трябва да позволявате на ревността и негативните чувства да преобладават през годината. За съжаление е неизбежно някои Водолеи да останат неудовлетворени от връзката или разочаровани от партньора си. За тях може би е време да приключат нещата.

Необвързаните не могат да очакват голяма промяна в началото на годината, но през пролетта има голям шанс да намерят идеалния си партньор. Това обаче няма да е лесна задача. Нужно е да разкриете повече сърцето си, да се покажете в по-добра светлина.

Риби – Скъпи Риби, това, с което се захванете през 2022, ще има дългосрочно въздействие върху живота ви. Помислете какво е най-важно за вас и се стремете да го постигнете. Използвайте силата си, слушайте напътствията на вътрешния си глас. Пътят пред вас е борба. От вас зависи да стигнете там, където искате да отидете.

Вашето материално състояние ще се увеличи през тази година. Не поемайте ненужен риск. Изчакайте нещата да се развият от само себе си и действайте само ако са налице необходимите условия във всяко отношение. От вас зависи дали ще се възползвате от възможностите, които ви предлага съдбата.

Пред вас има две алтернативи: Затваряте очи и правите още няколко заобикалки, или определено ще поемете контрола над съдбата си. Има възможност за промяна, скоро няма да имате такава блестяща възможност да направите живота си по-добър. Вашата интуиция продължава да се развива, вашата духовност се задълбочава. Понякога границата между реалността и илюзията може да бъде размита. Някои хора може да злоупотребяват с вашата откритост и честност, бъдете внимателни. Ако сте готови да простите на себе си и на другите, се очаква изцеление и трансформация не само във вашия духовен, но и във вашия физически живот.

Приятелска, сърдечна атмосфера се развива в дома на Рибите, които са женени илиобвързани във връзка. Въпреки че семейното щастие изглежда гарантирано, понякога може да има доста сериозни недоразумения и сблъсъци, които ще ви накарат да почувствате, че връзката ви се е задълбочила в бездната. Чувството на несигурност може да отрови отношенията ви. Това, което не е работило досега, трябва да се промени. Не си струва да се вкопчвате в някого от съжаление или да останете в недостойна ситуация от страх. Някои Риби може да бъде хванати в капана на стара любов, пламъците пламват отново от почти нищо и може да разруши сегашната връзка.

Вашият любовен живот се променя. С вас се случва нещо много повече, отколкото може да бъде разбрано и възприето в даден момент. С течение на времето получавате отговора на всичко. Това, с което трябва да се сблъскате, така или иначе не можете да избегнете. Трябва да решите рано или късно. Това, което трябва да направите, никой друг не може да направи вместо вас.

Ако тази година успеете да използвате страхотните си комуникативни умения, ще имате доста късмет в любовния си живот. Най-щастливият период се очаква между 6 април и 1 май, когато Венера ще бъде във вашия знак Риби. През този период ще бъдете най-съвместими с хората, с които имате шанс да изградите трайна, отдадена връзка.

източник: novini.bg

Вижте още:

Каква ще бъде 2022 година според нумерологията?

3 зодии ще срещнат любовта през 2022 г.

Ето как да посрещнете 2022-ра, за да се радвате на невиждан късмет през цялата година

Нумеролози за новата 2022: Това е годината на ангелите, иде най-силната енергия за века

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.