Дами, вижте коя принцеса живее във вас според зодията


Като малки момиченца мечтаем да се превърнем в принцеси. След това порастваме и вече няма нужда да го мечтаем. Вече сме истински принцеси, които имат самочувствие, вярват в себе си и знаят, че богатството в живота не се измерва единствено според големината на бащиния замък.

Всичко това обаче не ни пречи за мъничко да се върнем назад във времето и да се позабавляваме като деца. Предлагаме ви днес да го направите с този весел хороскоп, в който зодиакалните знаци са оприличени на любимите Disney героини.
Ако сте зодия Овен, то по характер приличате на Бел от „Красавицата и звярът“: 1
Близките и приятелите ви оценяват факта, че сте изключително справедливи. Не бързате да съдите хората – знаете, че понякога допускат грешки, без да са имали лоши намерения. Знаете и че всеки си има гледна точка, така че не преценявате ситуациите единствено според своята собствена. Умеете да събуждате уважение и топли чувства дори в онези, от които всички останали се боят.Телец – Пепеляшка: 

2
Независимо какво се е опитала да ви отреди съдбата, вие ще се борите и ще постигнете много по-високите си цели. Създавате впечатление за човек, който не нарушава правилата, но ако ви „прикипи“, сте способни да разбиете на пух и прах установения ред. За целта ще положите всички необходими усилия, а за онова, което не можете да направите сами, ще привлечете съюзници чрез безспорния си чар. Притежавате вродено чувство за стил и нямате нужда от много средства, за да изглеждате впечатляващо елегантно.

Близнаци – Мулан: 

3
Готови сте да пожертвате всичко и всеки за хората, които обичате най-много на този свят. Харесва ви да бъдете потайни и се наслаждавате на начина, по който останалите се привличат от този факт. Определено не ви липсва смелост. За добро или лошо, вие сте склонни да слагате „маски“ и да влизате в роли, които не отговарят напълно на истинската ви същност.

Рак – Тиана от „Принцесата и жабокът“: 

4
Вие сте изключително практичен човек, който следва целите си, без да позволява на емоциите да размътват съзнанието. Това обаче съвсем не означава, че не сте способни на вярност и силни чувства. Голямата цел в живота ви е да срещнете партньора, с когото ще прекарате спокойно дните си, и след това да се съсредоточите върху другите важни неща.

Лъв – Мег от „Херкулес“: 

1
Тя не е принцеса, но има всички качества, за да бъде велика владетелка. Впечатляващо остроумна и самостоятелна, тази дама не се подчинява на никого. Получава от околните внимание и всичко, което желае, но трудно може да се довери изцяло и да подари сърцето си. Преди да се случи това, тя ще подложи желаещият на всевъзможни изпитания.

Дева – Аврора от „Спящата красавица“

2
Околните ви намират за интересни и забавни, вие почти винаги сте оптимистично настроени и не приемате нещата твърде сериозно. Основната ви характеристика е неутолимата жажда за приключения, която често ви навлича проблеми. Вие обаче се радвате на всяко интересно преживяване, независимо дали е било изпълнено само с положителни емоции, или е имало и неприятни такива.

Везни – Рапунцел: 

3
Понякога се случва да наранявате другите, но никога не го правите нарочно. Проблемът е, че сте твърде импулсивни, освен това често се чувствате объркани от живота. Колебаете се кои са правилните решения. Всичко това обаче ви прави интересни за околните и изгражда уникалния ви чар.

Скорпион – Ясмина от „Аладин“:

4
Мразите, мразите, мразите някой да ви казва какво да правите! Изключително силно цените своята самостоятелност. Когато никой не се опитва да я ограничи, се чувствате щастливи и се отнасяте чудесно с околните. Но ако се усетите притиснати по някакъв начин, показвате „жилото“ си. Не се притеснявате да изказвате недвусмислено мнението си – мнозина ви уважават заради това, но и мнозина завиждат на куража ви.

Morkadis

Стрелец – Покахонтас: 

1
Често ви определят като „дивачка“ и в повечето случаи влагат в това съвсем добри чувства. Близките ви са леко притеснени от невъздържания ви нрав, но и ви обичат точно заради него. Знаят, че сте изключително духовна личност, която е готова да се бори със зъби и нокти за справедливост.

Козирог – Джейн от „Тарзан“:

2
Вие сте една истинска дама. Душата ви е романтична и жадна за приключения, но по характер сте твърде предпазливи и предпочитате да не поемате излишни рискове. Затова предпочитате да си седите мирно и кротко, да търсите вълнението в изкуството и в разказите на другите.

Водолей – Снежанка: 

3
Душата ви е толкова добра, толкова често помагате на изпадналите в беда, че всички ви обичат. Вие сте крехки и чувствителни, понякога не можете сами да се преборите с проблемите в този свят, но винаги ще се намери кой да ви защити. Все пак внимавайте на кого се доверявате и избягвайте завистливите хора, които няма да могат да преглътнат нежното ви великолепие!

Риби – малката русалка Ариел, разбира се:

4
Сравнението далеч не е основано единствено на асоциацията с рибята опашка. Също като Ариел, вие стоите малко встрани от останалите. Имате си по-особени хобита и интереси, на които предпочитате да се отдавате в блажена самота. Изключително чувствителни сте, не е трудно човек да ви нарани. Положителната страна на този факт е, че превръщате дълбоките си емоции в красиво изкуство.

Вижте още: 

КОЯ Е ВАШАТА ЗОДИЯ СПОРЕД ХОРОСКОПА НА ВИКИНГИТЕ

инфо: http://www.snews.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Анонимен 10 години ago
  2. Анонимен 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.