Да се приемаш такава, каквато си

4

Понякога да приемем себе си е най-голямото геройство, което можем да извършим. Направила го е 22-годишната канадска танцьорка Касандра Науд, която е родена с огромен белег, покрит с косми, на лицето си.

Въпреки че години наред си мечтаела за операция за премахването му, родителите й не й позволили от страх, че интервенция може да остави дори по-страшни белези. Днес обаче Касандра вече не иска това.


„Белегът ми е част от мен. Прави ме уникална и запомняща се, което е важно за кариерата, която съм избрала”, споделя тя.

Тя признава, че е изтърпяла много подигравки и негативни коментари, но това само я е направило по-силна. „Често плачех, чувствах се грозна… Но белегът никога не ме е спирал да постигам целите си”, казва още канадката.

2

3

инфо: curious.actualno.com

Вижте още:

ПОВИШЕТЕ САМОУВЕРЕНОСТТА СИ ЗА 20 МИНУТИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.