Девиз на деня е “Бързай бавно”

Луната се движи на празен ход от 01:06ч до 12:21ч. В този период не започвайте нищо ново, нищо важно. Отложете сериозните ангажименти, покупки и други.

Луната е в знак Рак до 12:21ч. Все още хората са емоционално раними и уязвими, а настроението неустойчиво и променливо. Да се избягват критиките. Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника.

Луната влиза в знак Лъв от 12:21ч. Енергийният потенциал започва да нараства. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

25 лунен ден от 01:32ч на 24 септември до 02:40ч на 25 септември

Ден за пасивност, усамотение и покой. Не се препоръчва активност, прибързаност, суетене. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. На всяко събитие, съвпадение трябва да се гледа като обръщение на Висшите сили към вас. Не е необходимо да бъдете инициатори, може просто да очаквате някакъв знак на небесата към вас.

Бизнес – Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Не трябва да започвате нищо ново през този ден, но трябва да завършите започнатото. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Избягвайте случайните контакти и изненади. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва душевно разголване.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Подходящо е за изчистване от физическите и духовни шлаки Желателно е членовете на семейството да контактуват колкото може по-малко. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени разговори, както и изясняване на отношенията. Постарайте се да намерите общо развлечение. Не хабете излишни сили. 25 лунен ден не понася суетата.

Сексът е необходимо да бъде бавен. Позите е необходимо да се подбират без да предизвикват напрежение за двамата партньори. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино.

Покупки – Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

8 слънчев ден – Днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.