Девойка засне призрак в руините на абатство, където монаси за загинали от черна смърт

3

19-годишната Роузи Болтън обича да изследва различни изоставени територии в търсене на мистични същности и камерата й винаги е готова да записва. Но тя никога преди не била виждала подобно нещо. Момичето се отправило с приятели през нощта да изследва изоставеното Тинтернско абатство, което се намира в Уелс. Момчетата не открили нищо необичайно, но се почувствали странно и решиха да се приберат вкъщи, пише „Мирър“.

4

„В началото всичко вървеше добре, но това беше огромно място, което може да ви накара да почувствате малко повече страх. Не ходете там през нощта. Ние почувствахме, че някой се приближава към нас, затова всички избягахме“, разказва Роузи Болтън.

Едва когато Рози се прибрала вкъщи и погледнала снимките, тя била шокирана. На фотография момичето видяла огромна призрачна фигура с качулка, която стояла пред руините. След това момичето се обадило на приятелите и им разказала за откритието си.

5

И това не е единственият случай, когато хората съобщават, че са виждали призраци на това място. Тинтернското абатство е основано през 1131 г. от монаси  и престава да функционира няколко столетия по-късно. През 1348 г. чумата, която бушувала по онова време, отнела живота на много монаси. И оттогава насам има периодични сведения, че са видени духове с факли, подредени в ред. Но така или иначе, по думите на Роузи, тя обича да получава адреналин и  отново ще се върне в абатството.

инфо: lifebg.net

Вижте още:

Мистичният град Лили Дейл, който е обитаван от призраци и медиуми

Мъж засне призрак на жена на борда на самолет от Втората световна война

Призрачно красиви къщи – СНИМКИ

Да си богат и прокълнат: Историята на призрачното имение Уинчестър

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.