Дело на извънземни ли е тази постройка, запечатана на повърхността на Луната?! (ВИДЕО)

Уфолози от известната общност „UFOmania“ съобщават, че са открили нещо странно на една от фотографиите от американския космически полет „Apollo 16″, извършен през 1972 г. Снимка, направена от астронавта на НАСА Чарли Дюк, демонстрира колегата му Джон Йънг, който събира проби от лунната почва. Зад Янг има светъл обект, подозрително напомнящ на куполна сграда. Вижте във видеоклипа, публикуван по-долу.

Според изследователите, те са изумени от своето откритие. В допълнение, уфолозите не могат да повярват, че никой преди не е забелязал тайнственото здание на снимката от преди 46 години. Но какво означава това откритие? Специалистите изтъкват три теории:

Според една от тях американската лунна мисия е измама, а в обектива на камерата случайно е попаднал обект от снимачната площадка.  Националната космическа агенция на САЩ и преди е извършвалала такива абсурдни неща. Например, когато тържествено предаде на музея в Амстердам „лунен камък“, който се оказа частично вкаменено дърво;

Друга теория казва, че американски астронавти все пак са били на Луната и са открили там сгради на извънземни. Една от тези фантастични сгради, казват те, е заснета на филма на Чарли Дюк;

И накрая, някои теоретици на конспирацията предполагат, че естественият спътник на Земята е бил населяван отдавна от хората, което се потвърждава от тази снимка, но могъщите в този свят крият тази информация от широката общественост.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Руснак: На Луната има град, видях го!

Уфологът Джордж Греъм: Луната е завладяна от извънземни, НАСА си мълчи

Имали ли са нацистите база на Луната и още…

Мистерии за смъртта на Гагарин: Убит по заповед на Брежнев или загива в полет до Луната

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.